|

E bine sau nu sa fi gelos? si de la ce porneste gelozia?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E o prostie sa fii gelos nu are rost, porneste de la chestii ciudate cand unul se da la persoana iubita sau ea face smecherii cu altii dar pot duce la consecinte grave oricum ca despartire sau bataie. Gelozia mai porneste si atunci cand iti faci niste idei false.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

BUna,gelozia se naste din iubire.A fi gelos e normal atunci cand ai motive,dar daca nu ai motive sa fi, si devine o gelozie obsesiva, atunci nu e bine.Cand se exagereaza,e rau,pentru ca gelozia poate duce la distrugerea relatiei.
Intr-o relatie trebuie sa existe incredere,dar e inveitabil sa nu fi uneori gelos,daca e moderata atunci nu e asa grav.
Porneste gelozia din lipsa de incredere,de comunicare, sau unele persoane pur si simplu sunt mai posesive si au gelozia obsesiva in sange si orice gest si vorba o interpreteaza, trai bun nu poti sa ai cu o persoana care e geloasa si daca mergi pana la magazin si stiu multe astfel de cazuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Huuuh.
Gelozia se naşte din lipsa încrederii în sine, implicit în ceilalţi şi frica de a nu pierde pe cineva.
Toţi suntem geloşi într-o oarecare măsură. Toţi. Într-o relaţie nu există să nu fie un moment în care te uiţi ciudat la cineva care se apropie de perechea ta, oricine ar fi, şi imediat îţi faci gânduri negre.
Dacă gelozia e într-o măsură potrivită, e sănătoasă. Nu-ţi poţi lăsa perechea să facă ce vrea, să te înşele în faţă. O mică atitudine suspicioasă din când în când nu strică.
Asta e ok până nu devine o obsesie şi nu-ţi mai laşi partenerul/a să iasă din casă, să se îmbrace "provocator" etc. Asta deja e nebunie şi neapărat trebuie făcut ceva în legătură cu asta.
Într-adevăr există persoane cărora le place ca partenerul/a să fie gelos/oasă şi-i mai provoacă din când în când. Lucru ce poate pipera relaţia sau să o destrame happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,
Parerea mea e ca si gelozia e buna pana la un anumit punct, ca daca nu e deloc...inseamna ca nu prea iti pasa de persoana respectiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gelozia e ca o dovada a dragostei pe care o simti pentru cineva. Eu zic ca este nevoie macar de putina gelozie intr-o relatie tongue Dar nu in exces

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna

Gelozia are doua taisuri:
1.Intr-un fel e bine sa fii gelos deoarece sunt partenerii/partenere de viata carora le place ca persoana de langa el/ea sa fie gelos/geloasa, fiindca ei cred ca prin asta persoanele geloase dovedesc iubirea pe care le-o poarta.
2.Nu e bine sa fii un om gelos fiindca sunt persoane care se vor indeparta de tine deoarece la un moment dat nu te vor mai suporta.
(asta daca ai vreo relatie)

Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai...Intr-un fel e bine, insa exista si o parte rea. Atunci cand esti gelos/geloasa partenerul/partenera poate intelege ori ca il/o iubesti prea mult si tie frica sa nu o pierzi ori ca nu ai incredere in ea. Gelozia porneste de la iubire.
Sper ca te-am ajutat. :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vorbim despre pers. iubita,gelozia porneste in momentul in care nu ai incredere in ea,iar daca vb in general poate fi din cauza egoismului si nu,nu e bine sa fi gelos, nici pentru tine, nici pentru cei din jurul tau.:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E f.bine sa nu fii gelos daca esti gelos se pot porni scandale te poti batea etc. Gelozia in cazul dragostei porneste cand unul din parteneri il vede pe celalt cu altcineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează