| MistarGoGu a întrebat:

Farsa comică / sinistra sau porcoasa făcută cuiva *( coleg / profesor ) in generală sau liceu? S-a descoperit autorul sau a rămas AN *( Autor Necunoscut ) cum se zice in limbaj polițienesc?

8 răspunsuri:
| Lupică27 a răspuns:

Acu vreo 15 ani cand am luat catel si dupa o perioada am pacalit-o pe bunica-mea ca l-am dus cu autobuzul departe si l-am lasat acolo si saraca a inceput sa planga.

| MistarGoGu explică (pentru Lupică27):

Saraca femeie cum s-a traumatiazat! " V-a pupat Satana in somn" asa ne zicea noua un prof de Geografie in generala cand făceam cate o traznaie!

| MistarGoGu explică:

In clasa a -10 -a aveam o " doamna " de chimie simpatica foc! Eu cat de cat mai învățăm ca îmi plăcea o leaca chimia dar restul din clasa " tufă de Veneția "!
Cum ma bântuia talentul regizoral am aranjat " moartea " profei de chimie! Am facut " cheta " cativa colegi s-a cumparat cruce de lemn si 2 coroane! O colega cu talent la desen a scris crucea si panglicile de la coroane si la 5 dimineata Am mers la blocul sinistrei sa le " depunem "! Norocul nostru ca pe vremea aia la blocuri NU prea erau interfoane! Realizați ce SOC a fost in bloc cand a inceput lumea sa coboare si sa plece la munca? Ea stătea la etaj 1 din 4!

| Lupică27 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Pai si pana la urma cum a iesit treaba, a aflat ca voi ati fost?

| MistarGoGu explică (pentru Lupică27):

Noooo taticu Am lucrat " profesional " ca la MAFIE cu jurământ de tăcere *( Omerta )! După ce ne-am vazut in a-12 -a cu diplomele in mana *( de bac cate unii ) i-am lăsat o anonimă in cutia postală! Dar Am plasat " mortul " in alta clasa la care Ea era profa! ATUNCI ERA pe val serialul " Caracatita " / La piovra cu comisaru Catani dupa care suspinau 99, 5 % din femeile din Romania!

| Lupică27 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Ce tare laughing alta generatie, alte peripetii

| MistarGoGu explică (pentru Lupică27):

Daca atunci erau camerele video mai accesibile si exista Youtube, Insta & TikTok rupeam netu cu farsa aia? Tare ne doream sa le vedem " moacele " alora care au vazut crucea si coroanele la usa profei!

| Lupică27 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Lasa ca e mai bine asa, daca era atunci tehnologia de acum nu mai era asa frumos.