|

Hei salut..Am de luat o decizie foarte grea și am nevoie de ajutor. Sunt într-o relație de 9 luni (nu sunt lgbt sunt "straight" cum s-ar zice). Lui nu ii plac cluburile dar eu as vrea sa merg măcar o data în toată adolescența mea.Adica nu vad ce e asa rău, atâta timp cât ești o persoana care cu adevărat iubește pe cineva și știi sa te aperi. Conștientizez ca în club pot fi diferiți bădărani excitati, ca ți se poate baga drog în bautură, te poți îmbata și uiți de partener. Dar atâta timp cât îți iei masurile de precauție si mergi cu niște oameni la care partenerul nu are nimic de obiectat,de ce ar trebui sa ne doară capul de toate "obstacolele" din club?

Suntem relație de la distanță am uitat sa menționez (nu ziceți acum ca suntem proști și chestii de genul dacă asa a fost sa fie ce vreți sa facem, avem plan sa ne și întâlnim, când mai creștem, nu am nevoie de judecari și ironii). De vreo 3 săptămâni ne-am certat de vreo 3 ori din cauza subiectului ăstuia și de fiecare data a ieșit extrem de urât și eram pe punctul de a ne despărți. (acesta e cam singurul subiect pe care ne certam). Din cauza asta el a început sa se plângă de mine într-una și lucrul asta chiar ma presează psihic.

Simt cum nu mai sunt parca nimic pentru el și cum toată iubirea asta dintre noi a fost un joc de roluri. Și totul era minunat înainte...De o săptămână totul se cam duce,iar asta am dedus ambii, nu numai eu, dar totuși nu putem sa ne despărțim, ne-am atașat prea tare unul de altul, iar când nu ne certam, iubirea devine foarte puternica, chiar dacă suntem la kilometri distanță.Aș vrea sa știu cum am putea sa acționăm ca să salvam relația(dacă o mai putem salva) deoarece nu vreau totuși sa nu mai am o persoana ca el în viata mea.Sugestii? Sfaturi? Opinii? Chiar nu știu ce sa fac.

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca lui ii place cu adevarat de tine o sa te insoteasca oriunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este o banală iesire in club, dacă ii pasa asa mult de tine venea sa te vada si sa iesiti impreuna.In schimb daca sunteti mici nici nu are rost sa iti bati capul, relațiile astea vin si pleaca si mai ales daca sunteti la distanță si așteptați până mai creșteri sa va vedeti sigur nu va duce nicăieri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Plato):

De ce crezi ca fac diferenta? ca nu despre asta era vorba.
Nu e vorba de club in sine dă-l naibii, dar face figuri in conditiile in care nici nu vine până la ea sa o vada fata in fata.Cu ce drept ii impune el unde sa meargă si de ce atata timp cat nu s-a deranjat nici macar sa stea fata in fata cu ea? Dacă e el bărbat si vrea sa impuna unde si ce sa faca femeia, pai fie bărbat și sa ia microbuzul, trenu, masina sa stea in fata femei pe care vrea sa o comande sau cu care se cearta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Plato):

Păi eu am zis de la început că is copii si ca isi pierd timpul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vă comportați de parcă a-ți avea 5 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Iti sugerez sa mergi cu prietenele tale in club. Nu poti obliga pe cineva sa incerce/experimenteze ceva ce te face pe tine curioasa sau iti place. Nu e ok. Intr o relație, vei vedea ca merg treburile doar cu intelegere si trebuie sa fiti amândoi de acord, nu doar tu altfel nu mai e din start vorba de o relație ci de singurătate asigurată. Oamenii fug de asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează