Aici trebuie sa decizi singura, poate toata indoiala este din cauza distantei, poate simti ceva schimbat..totul e o confuzie. Daca vrei si crezi ca poti sa il astepti si simti ca vrei sa il astepti, il poti astepta.Chiar daca nu s-a meritat, macar ai luptat pana in ultima clipa si poate in ziua in care il vei vedea iti vei da seama daca inca te mai iubeste sau nu.Cat despre inselat nimic nu vine cu garantie, nici viata. Timpul va decide daca il lasi, daca nu poti decide tu inainte, bazandu-te doar pe ceea ce simti.
Normal ca o sa te insele. Toti baietii vor un singur lucru. Fie il oferi tu, fie il ofera alta. Cat timp va sta acolo? Si ce varsta are? Trebuie neaparat sa spui varsta!
Ar fi indicat sa mergi si tu acolo sau sa vorbiti foarte des, pentru ca el sa nu aiba timp sa te insele, sa va vedeti la web, etc.
El are 22, eu 18. Dupa ce termin cu scoala de aici plec si eu in Londra, la universitate. Nu am facut nimic, sunt inca domnisoara sa zic asa. Am discutat cu el despre asta si a zis ca nu e nicio problema, ca o sa ma astepte oricat este nevoie. Mereu a avut grija de mine, de cand am venit prima data in Romania, pentru ca stia cat de greu o sa imi fie, la inceput nimeni nu vorbea cu mine, toti credeau ca sunt plina de fite, dar nu ma cunosteau cu adevarat pentru ca nici macar nu vorbeau cum mine.
Gavrilutadaniel întreabă: