anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU am o intrebare despre prietenie. Am o prietena si eu cu ea am propus ca ziua urmatoare sa iesim afara. Dupa ce o sun sa iesim telefonul il avea inchis, iar eu m-am intrebat ce tot face. Dupa ceva timp o sun da' nu-mi raspunde. Pe la ora noua seara ma suna,iar eu ii spun unde a fost si ce e facut, iar ea imi spune ca a fost afara. Ii normal mai ales ca ii cea mai buna prietena a mea.

Răspuns Câştigător
| MariaSofia07 a răspuns:

Deci, ea a iesit afara cand deja voi ati stabilit sa iesiti impreuna? Poate a avut o urgenta, intreab-o daca s-a intamplat ceva de vreme ce avea telefonul inchis si t-a raspuns asa scurt. Daca nu ti spune, nu insista si mai lasa de la tine. Daca totusi iti da de inteles ca a facut-o intentionat, ar trebui sa-i spui ca ar fi frumos sa nu se mai joace cu timpul tau pentru ca ai fi putut si tu la fel de bine sa-ti faci planuri si sa o lasi cu ohii in soare. Inclin totusi spre prima varianta deoarece sunteti pana la urma prietene bune nu ^^?

1 răspuns:
| everythingyourenot a răspuns:

Eu spun ca nu e normal deloc! adica ati vorbit inainte sa iesiti, stia ora, stia locul. putea sa vina si fara sa mai raspunda la telefon. Putea macar sa iti raspunda din bun simt si sa iti spuna ca nu mai vine ca sa nu astepti aiurea.