si da, eu am fost de acord. Era asa fericita, mi-a spus ca e prima data cand se simte asa, zambea incontinuu. Nu puteam sa ii spun ca si eu simteam la fel. I don't wanna hurt her or something. Dar ma raneste si pe mine, intr-un fel. Eu vreau ca ea sa fie fericita, asta ma bucura mult. E gresit ceea ce fac? Sa o sustin in continuare? Nu stiu. Eu sunt so timida si nu prea am stat in preajma lui. Mi-e frica sa-l intreb daca ma mai cunoaste si daca vrea sa fim prieteni din nou. Da, e stupid dar asta e.
 si da, eu am fost de acord. Era asa fericita, mi-a spus ca e prima data cand se simte asa, zambea incontinuu. Nu puteam sa ii spun ca si eu simteam la fel. I don't wanna hurt her or something. Dar ma raneste si pe mine, intr-un fel. Eu vreau ca ea sa fie fericita, asta ma bucura mult. E gresit ceea ce fac? Sa o sustin in continuare? Nu stiu. Eu sunt so timida si nu prea am stat in preajma lui. Mi-e frica sa-l intreb daca ma mai cunoaste si daca vrea sa fim prieteni din nou. Da, e stupid dar asta e.					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Mama'mia...ce mai crai daca sunteti toate moarte dupa el. Un sfat: Vorbeste cu el, lasa rusinea..nu o sa te omoare. daca nu, ramai deoparte si uita-te la el in continuare.
PS: vreau si eu o poza cu Fat-Frumos. daca se poate.Pup!