Nu de orgoliu ai tu nevoie, ci de incredere in sine. E improtant sa distingi intre cei doi termeni. Esti probabil la varsta marilor cautari si asta e perfect. cauta sa iesi din zona de comfort, pentru ca doar acolo incepe viata si usor usor vei vedea cu acel cerc se va largi exponential. Incepe prin a schimba rutina zilnica, dar nu o fa foarte brusc. Ia 3 lucruri si incepe cu ele. Nu forta schimbarea, ia-o usor. De asemenea, cauta sa te motivezi (tu stii mai bine ce te motiveaza). Nu in ultimul rand, obisnuieste-te sa spui nu fara a oferi explicatii si nu uita sa te recompensezi, simbolic macar, dupa ce ai bifat orice item de pe aceasta lista. Poate ne vom vedea vreodata la un workshop de-al meu de branding personal
.
Gandeste-te ca daca esti buna, esti luata de fraiera si toti o sa se foloseasca de tine. Ceilalti asteapta sa faci tu primul pas pentru ca asa i-ai obisnuit. Cred ca mereu tu ii salutai/sunai prima sau te bagai in seama cu ei. Sa stii ca e greu sa te schimbi. Mai intai poti sa nu mai pui la suflet tot ce auzi sau se spune despre tine. Spune-ti in gand ca "Asta sunt, nimeni nu-i perfect, daca nu ma place cineva asta e. Mi-e indiferent." Zambeste mai mult! Imbracate cu ce vrei si cum vrei, ca sa te simti comod in pielea ta.