| Anonima3000 a întrebat:

Hei TPU big grin va rog sa ma ajutati cu un sfat, înainte de a incepe cu problema mea vreau sa va rog sa nu da-ti raspunsuri tampite "gen fii tu, nu incerca sa te schimbi etc" nu de asta am nevoie pentru ca am auzit-o de la foarte multe persoane.

Deci. Cum sa fac sa fiu putin mai orgolioasa, indiferenta sa am incredere in mine? De ce mereu ceilalti asteapta sa fac eu primul pas spre ei? Nu mai vreau sa fiu aceea persoana buna ca se bucura pt ceilalti. Va rog ajutati-ma puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Nu de orgoliu ai tu nevoie, ci de incredere in sine. E improtant sa distingi intre cei doi termeni. Esti probabil la varsta marilor cautari si asta e perfect. cauta sa iesi din zona de comfort, pentru ca doar acolo incepe viata si usor usor vei vedea cu acel cerc se va largi exponential. Incepe prin a schimba rutina zilnica, dar nu o fa foarte brusc. Ia 3 lucruri si incepe cu ele. Nu forta schimbarea, ia-o usor. De asemenea, cauta sa te motivezi (tu stii mai bine ce te motiveaza). Nu in ultimul rand, obisnuieste-te sa spui nu fara a oferi explicatii si nu uita sa te recompensezi, simbolic macar, dupa ce ai bifat orice item de pe aceasta lista. Poate ne vom vedea vreodata la un workshop de-al meu de branding personal happy.

1 răspuns:
| Vokii a răspuns:

Gandeste-te ca daca esti buna, esti luata de fraiera si toti o sa se foloseasca de tine. Ceilalti asteapta sa faci tu primul pas pentru ca asa i-ai obisnuit. Cred ca mereu tu ii salutai/sunai prima sau te bagai in seama cu ei. Sa stii ca e greu sa te schimbi. Mai intai poti sa nu mai pui la suflet tot ce auzi sau se spune despre tine. Spune-ti in gand ca "Asta sunt, nimeni nu-i perfect, daca nu ma place cineva asta e. Mi-e indiferent." Zambeste mai mult! Imbracate cu ce vrei si cum vrei, ca sa te simti comod in pielea ta.