Shtii eu sunt baiat, nu stiu cum te simti dar daca apare distanta asta crede-ma, el nu te mai vrea
sunt in aceiashi situatie cu prietena si vad ca nu mai merge, ma pregatesc sa ne despartim.Cel mai dureros ptu mine ar fi sa vad ca ea e indiferenta si continua viata asa cum a facut-o mai inainte poate chiar mai bne.Asha ca uite sfatul meu.Du-te si cumpara un popcorn si vezi filmul tau preferat.Cautati adevarata dragoste si pe el nu il mai baga in seama.Sa vada si el cum te simti. Sper ca va ajuta ![]()
Urat ce ti-a facut dar gandeste-te ca meriti ceva mai bun, preinfarctul si alte alea sunt doar scuze, inteleg ca esti indragostita dar daca el nu te iubeste ce rost are? chiar daca v-a impacati acum peste 2 saptamani o sa faca la fel, si cine are de suferita, tu! Fa alte activitati, cu timpul ai sa-l uiti. Bafta
Mai, tipul era evident un dobitoc asa cum putini sunt. Poate daca ai sa intelegi asta o sa mai treaca din atractia pentru el. Ai sa vezi in timp ca si tipa aia o sa pateasca la fel ca tine si dupa ea o sa fie alta. Lasa-l in plata lui, iesi la un vin fiert cu fetele, distreaza-te, flirteaza si ai sa vezi ca trece. Trebuie doar sa ai mereu ocupatie, sa ai cu cine povestii, cu cine iesii si ai sa vezi ca una-doua trece. Hope I helped.