| Adrian20192018 a întrebat:

În orașul meu, am doar un prieten, care dacă îi dau un mesaj nici nu îl citește, dacă nu are chef, îl citește doar dacă are chef, iar daca îi dau mai multe mesaje mă blochează, dacă îl sun odata, răspunde doar când are chef, iar cand nu are chef (în majoritatea zilelor) îmi respinge apelul, dacă îl mai sun de două ori mă blochează, da tot îl iubesc și tin foarte mult la el, deoarece este singurul din orașul asta pe care îl am sad dacă ne vedem, ne vedem întâmplator, că daca îi propun are mereu scuze, ca are treaba, când ne vedem, mă ia în brațe și chiar îmi face plăcere că ne îmbrățișăm, ca stau la el in brațe, dar ma simt foarte dat la o parte în rest, simt ca în ochii lui nici nu exist sau ca sunt un prost sad plang foarte des din cauza asta, zilnic sunt suparat, iar odata la cateva zile plang. Oricat as vrea sâ il uit, credeți-mă că nu pot, dați-mi alt sfat in afara de "uita-l" că de mult timp încerc dar nu pot, pentru că țin la el extrem de mult și in afara de fă-ți alți prieteni, deoarece în orașul meu, nu pot, am încercat, dar dau de oameni mult mai prosti. Mai am un prieten de la distanta, nu l-am vazut niciodata e la 600 de km, fata de mine, mereu îmi raspunde, îmi vorbeste, nu mă blochează niciodata dar e de la distanta, nu ne-am vazut niciodata si cand îi spun sa vina pe la mine, are mereu scuze. Ce pot să fac, in afara de să mă despart de cel din orașul meu? sad sad sad sad sad

Răspuns Câştigător
| TigrulAlb27 a răspuns:

Daca acel "prieten" iti face asa, uita-l. Nu il poti obliga sa iti fie prieten cu forta.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ești prea dramatic și plângăcios, de aia te evită omu ăla și de aia și cel de mai jos te-a considerat gay. sincer, pe mine m-ai obosit psihic numa din drama întrebării și răspunsurilor de mai jos.

| Adrian20192018 explică (pentru Adry05):

La chestia cu "dramatic și plângăcios" ai 100% dreptate laughing

| Adrian20192018 explică:

De asta nu evoluează România, din cauza celor ca tine, care ai dracu de bine știți să judecați. Mă cunosti, să-mi spui tu mie că sunt gay? Iete, ca îți spun si eu tie că esti olog happy să vad dacă îți convine. Nu, nu sunt Gay, mă atașez foarte foarte tare de oamenii din jurul meu! Prostii ca tine, nu vor înțelege niciodata!

| Adrian20192018 explică:

Noi Românii, în loc să ne preocupăm de treburile țării, pentru a evolua, noi ce să vezi, judecam oameni fără să îi cunoastem, privim numai peste gard, să vedem merțanul de lux al vecinului, dacă un om este sărac, ne râdem ca e sărac, dacă e bogat, îl judecam că de unde are atâția bani, este un hot. Și până la urmă ce treaba ai tu cu gayy? Chiar nu înțeleg, e treaba lor, fiecare face ce vrea, de ce în România nu exista acest concept, în SUA, Suedia, UK, Germania, Austria etc... fiecare face ce vrea. Acestea sunt drepturile omului, nu ai dreptul să le încalci, că poti fi reclamat la CEDO, eu nu te reclam laughing că nu ma ofensează, dar pe un gay, poate sa îl ofenseze, și sa te reclame la CEDO.