| oAzrael a întrebat:

M-am trezit la 25 de ani in 2 luni, singur, fara oameni in jur, fara iubita.
Ma distruge sa stau singur.
Mi-ar placea sa cunosc pe cineva.
Si cumva si incerc asta. Dar e tot mai greu cu varsta, munca, faptul ca sunt intr-o tara straina, etc.
Si cumva nici acasa sau in mediile vechi nu prea mai pot interactiona usor cu oameni.
Deci in 2025 cum mai cunosc pe cineva?
Cum ajung sa intru in contact cu un om si sa incepem sa formam o legatura nu doar asa, superficial?

1 răspuns:
| prietenaingrijorata02 a răspuns:

Draga oAzrael,
Inteleg perfect cum te simti. Intr-adevar societatea din ziua de azi a devenit mult mai izolatoare decat in trecut, iar legaturile reale si sincere sunt din ce in ce mai greu de gasit.
Un lucru pe care l-am observat este ca, cu cat te implici in mai mute activitati si te expui in locuri noi, cu atat poti creste sansa sa cunosti oameni cu care ai lucruri in comun, si chiar sa legi prietenii.
Poate fi chiar la locul de munca, in cadrul unor hobby-uri care iti plac, cursuri pe care le poti urma, fel si fel de activitati. Orice spatiu in care interactionezi cu oamenii este o oportunitate. E doar o faza grea prin care, poate majoritatea dintre noi trecem la un momendat. Este important sa fii tu insuti si sa nu renunti! happy Un simplu ''Salut, ce faci?'' este deja un inceput, dar nu uita, legaturile cu adevarat semnificative se construiesc in timp. Ai nevoie de multa rabdare.
Sper ca am ajutat. Bafta in continuare!