anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ma simt atat de groaznic.
Prietenu' i asa de nepasator. parinti mei sunt un calvar.
Eu mereu voi trai in umbra celor mai bune prietene (2 pr ). sunt mai frumoasa, destepte. placute de cei din jur ( colegi, profesori,...)
Simt sa sunt un nimeni.crying si ca asa voi fi mereu.
Nu stiu ce sa ma mai fac :-(( m-am saturat nu am puterea sa merg mai departe cu fruntea sus...
ajutor!

Răspuns Câştigător
| Enma a răspuns:

O doamne da stai puiule asa ca nu este cum crezi! deci 1. prietenu tau ar trebui sa stie ca nu frumusetea este totu poti sa ai o pr nu chiar printesa pamantului si sa te intelegi cu ea ceea ce nu e chiar obligatoriu dar sa va potrivitzi mult ca sentimente 2 daca nu te ajuta cu nimic scuza-ma ca spun fa pishu pe el si lasa-l ia o pauza si recaoatati increderea in tine strigi 150 de mii te duci la coafor daca chiar vrei schimbari sau mai bine iti las id meu si ia hai sa vb ceva noi doua ca eu chiar am trecut intr-un timp prin asta si daca nu era tata sa-i spun totu muream in baie laughing preasimplu13 add me please ca te ajut

2 răspunsuri:
| emmemma96 a răspuns:

Pune'te si tu in evidenta. Iesi si cu alti prieteni, fa-ti prieteni noi, schimba-ti stilul (de la cuminte-la ff rebel, la persoana care nu ii pasa de cei din jur saude ce spun ) nu pune la suflet nimic ca nimeni nu merita. Iesi in evidenta, schimba-ti comportamentul (de la bun la indiferent)

| Romancutza a răspuns:

TAci si asculta.

Nimeni nu este inutil, cat despre prietenele tale, toate sunteti frumoase si destepte, fiecare in modul sauwinking

Lasa parinti deoparte ca cam asa sunt toti, acum depinde totul si de felul in care te comporti tu ei. Iar daca prietenul tau te plictiseste si te enerveaza dor, mai bine despartete de el ca va fi mai bine,)

Daca mai vrem sa vorbim trimite mesaj privat su id-ul tauwinking

Pupkiss