|

Nu mai pot rezista! Imi place enorm de mult un baiat, nu pot sa ma duc sa-i zic deoarece el sta mai mereu cu prieteni de fapt mereu.Si daca ii zic o sa zica la toata scoala pana si la cadre didactice.Nu mai pot azi am fost la teatru si el la fel si cred ca ma place deoarece se uita la mine si incearca sa se apropie de mine, habar nu am ce sa fac, il ador, si odata cand stateam la careu mereu ma imbrancea dadea cu palma la picioare nu putea la fund ca aveam palton mai lung, si am auzit cand intreba un coleg cum ma cheama, nu stiu ajutati-ma, eu uneori merg pana nu stiu unde sa il vad, sunt obsedata.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Il iei de mana si il duci intr-ul loc inc are sa fiti singuri si ii spui ca il placi. Si ce daca spune la toata scoala, nu o sa te afecteze cu nimic, stiu din proprie experienta. Tare si cu tupeu. Pace tie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca a-ti placea de un tip obsesie happy
- pai daca el a facut toate astea inseamna ca el chiar vrea sa te cunoasca dar nu prea stie cum

- deci ori cat de greu ar fi, tu tr sa faci primul pas
- sa vb cu niste pr sa va lase sg
-si daca i-ai ruga nu cred ca ar zice si la profi laughing
- vorbestei... e si el om. nu tr sa iti fie rusine
- gaseste niste subiecte comune
sa aveti ce sa vb sau mai exact cum sa te bagi cu el inseama
eu. sper ca te -am ajutatwinking!
funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incerca sa lasi deoparte obsesia sa nu se sperie baiatul. Arata-i ca nu iti e indiferent, cand treci pe langa el saluta-l, zambeste-i, fa ceva de unde sa observe ca iti e simpatic. Dar totusi incearca sa nu para in fata lui ca il super adori. Incearca sa te controlezi. Mai vorbeste cu el, dar asa mai limitat. Azi il saluti, maine nu, apoi iar da, sa nu creada ca esti in supeeer love cu el. Incearca sa vezi ce iese.:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi se pare noraml.Am fost in situatia ta.dar daca ti-a dat atatea semne, dai si tu lui. spune-i pe mess sau la telefon, ori printr-un SMS.nu-ti fie teama sa-ti arati sentimentele.e clar ca te place, dar asteapta sa vada daca si tu il placi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai cand il vezi cu prietenii te duci la el si ii spui poti sa vii putin te rog? si cand vine ii zici uite mie imi place de tine, tie iti place de mine si poate iese ceva...succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai incearca sa intri in vorba cu el. si apoi dupa ce ve-ti deveni prieteni va iesi cev :*.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează