Inteligența, comportamentul și stilul unui bărbat. Frumusețea se deteriorează, însă inteligența niciodată.
Depinde de fata, fiecare are preferintele ei. Unele vor adora muschii altele vor ramane fara rasuflare la inteligenta unui baiat, deci nu exista ceva ce le atrage mai mult. Depinde si ce fel de fata vrei. Cum esti tu asa va fi si fata case se va indragosti de tine.
Pachetul de muschi la prima vedere iar dupa ce stau de vorba cu tine si domini discutia fug si asta fara sa fiu misogin
Depinde.
Esti suficient de inteligent cat sa-ti arati comportamentul stilul si inteligenta la un prim contact? Nu cred, primul aspect pe care-l observi la o persoana este aspectul. Acum desigur se poate sa observi si partea aceasta ce tine de inteligenta, dar e greu, mult prea greu.
Oricum, sa reluam, ai intrebat "ce le atrage pe fete" pe acele fiinte dornice de as-i etala "bunurile", acele fiinte care vor sa starneasca invidie printre semene, acele fete, bine, majoritatea fetelor prefera pachetul de muschi si cele 6 patratele.
Da, vor fi si unele care vor aprecia inteligenta, dar pana acolo trebuie sa te placa si ca aspect.
Multumesc pentru raspuns...tot stau si ma gandesc ce este in mintea unei femei, poate as putea rezolva cel mai complicat puzzle, dar sa descopar ce este in mintea unei femei, niciodata.Am pus aceasta intrebare deoarece dupa un an si ceva de sala am realizat ca ducandu-ma la sala, nu am ajuns la rezultatul dorit.Ma gandesc sa renunt si datorita acestui rezultat si datorita faptului ca nu mai am timp suficient intre munca si celelalte activitati casnice.
Ai dreptate, acum depinde si de conjunctura, de locul unde te afli, de cat timp ai la dispozitie sa te faci remarcat.Banuiesc ca pentru un rezultat rapid ar fi sala, totusi cred ca la fel cum acest rezultat rapid o sa apara, tot la fel, va si disparea.Inteligenta pe moment, o gluma potrivita, poate ar avea un efect mai de durata.
Si muschii au partea lor, trebuie sa recunoastem.Dar, in ziua de astazi, multi aleg sa faca sala pentru a compensa alte minusuri, minusuri sesizabile in viitor.Am inceput sa fac sala acum un an si ceva cu ideea ca imi voi gasi o partenera.Am fost obsedat pe moment,la inceput de sala,proteine si tot felul de suplimente,inclusiv timp alocat.Din pacate,pe langa faptul ca rezultatul nu este cel dorit,atat fizic cat si emotional,am ajuns la concluzia, uitandu-ma si la altii, ca cel mai mult conteaza si felul cum stii sa vorbesti, ce sa vorbesti, o situatie materiala.Ma gandesc sa ma retrag pe moment fiindca nu mai am timp suficient, totusi am facut si niste progrese si nu as vrea sa dau inapoi
Din pacate nu prea mai am timp suficient, incerc sa ma focusez mai mult pe munca si activitatile cotidiene de acasa ca gatit, spalat, intretinere personala.Pe partea cealalta nu am ajuns la efectele dorite, facand sala.Pe langa bani cheltuiti, ceva timp pierdut, inca nu mi-am gasit jumatatea.Totusi nu vrea sa renunt nici la sala cu toate ca imi este cam imposibil in momentul actual, lucrez 10 ore pe zi si in weekend cateodata.Aici unde ma aflu, in aceasta perioada pana la Craciun o sa avem ceva mai mult de munca si as putea sa economisesc niste bani.Sa ma duc la sala, ar insemna sa nu mai lucrez prea mult, doar cele 40 de ore si implicit mai putini bani.Sincer as vrea sa ma dedic pentru fiecare in parte, sa am parte atat de implinire materiala cat si sufleteasca, dar din pacate in acest moment, ambele, sunt cam greu de realizat
Biosul ala cu care ne nastem cu toti, in ala scrie multe, in 3, 8 miliarde de anii de evolutie nu ma mir,e in acel bios input scrie asa
ca femeile sa aleaga cel mai bun mascul posibil,selectia naturala, sexuala care guverneaza evolutia vietii pe pamant are la baza ASPECTUL FIZIC, nu inteligenta, nu caracterul.nu personalitatea,aceste lucruri le dobandim cultural,aceste lucruri nu pot transcrie biosul mostenit,fetele care spun ca le atrage asa ceva pur simplu se dau sfante pe net la fel si barbati, daca lasi un copil de mic in jungla el nu va dobandi arta de a citi,scrie etc
in scimb acel copil are un bios input da si el va fi atras de fete tinere,fertile ca si tine si mine la fel si o fata salbatica pierduta in jungla, din vorbe dulci nu poate exista atractie, uitate la pisica ta cum alege ea masculi sau catea sau ce vezi, masculul cel mai puternic e si cel dominant, daca masculi slabi ar deveni elita specia umana ar deveni una slaba, uitate la tariile din vest ce aleg femeile cand sunt lasate sa aleaga, fetele aprecieaza inteligenta acelui vanator care era smecher si calca in picioare alti masculi nu ala care scrie ecuati matematice
Gandirea nu are legatura cu ADN ul,nu scria in adn tau sa scrii in limba romana,asta ai dobandit tu cultural,ce ai mostenit de la parinti taica personalitate ceva asta e altceva, da acolo e complexa treaba chiar si intre fratii sunt diferente, te pot atrage anumite fete si alte nu, deci toate sunt frumoase, dar te poate atrage una puternic
Iijhjh întreabă:
Mary_Marian_1998 întreabă: