Buna, pai eu zic ca mai bine ar fi sa vb cu el si sa ii spui k il placi si ca ai vrea sa il cunosti ma bine, daca el iti va raspunde la fel ca te place, atunci nu ai decat, baga-te cu el... e cam imatur din cate observ.
Asa, si tu chiar crezi ca a contat pentru el ca l-ai respins asa? Am vaga impresie ca te-a cam citit.
Nu te grabi, asteapta sa vezi ce se mai intampla, daca te place v-a actiona el...
Sincer, in locul tau la fel as fi procedat. Sfatul meu e sa incerci sa-l ignori cat mai mult, sa-i arati ca nu te intereseaza catusi de putin, chiar daca il placi, incearca sa-l uiti.pentru ca nu te merita.Filteraza cu baieti la discoteca chiar sub ochii lui, sa simta indiferenta ta...si sa vada cum este sa se intoarca roata. Fa-l gelos...si daca el reactioneaza, si insista sa mai fie ceva intre voi, doar atunci poate mai acorda-i sansa...
Asteapta sa vezi ce se mai intampla, cum se comporta cu tine si daca chiar il placi asa mult.actioneaza! Vorbeste cu el!
Spune`i Poate si el are aceleasi sentimente pentru tine si va iesi ceva frumos! :X
Bafta! :*