anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salitari tuturor,, as vrea si eu niste sfaturi sau mai exact niste pareri,,, eu sunt crescuta de bunica mea, iar mama mea m-a lasat de mica si a plecat in lumea ei, pana la 23 de ani nu am avut treaba cu ea adica nu o stiam cine e, dar in schimb i-am simtit lipsa ba chiar mai mult,,,, am facut in asa fel sa o gasesc si am gasit-o, cand ne-am intalnit nu am stat doar 2_3 ore si dupa iar a plecat dar mi_a fost promis ca o sa tinem legatura dar nu a fost asa cum a ziz, etc., a trecut cam un an si nu am mai stiut nimic de ea pn s facut ea un gest si a cautato pe o matusa de-a mea, nici intr-un caz pe mine, cateva luni au vorbit doar ele pe mine chiar nu ma interesa, iar acum am luat din nou legatura,, dar intrebarea mea la care nu-i gasesc raspunsu singura este DE CE NU VROIAM SA AUD DE EA IAR ACUM MA BUCUR CAN VORBESC MACAR UN MINUT CU EA? nu stiu daca am specificat bine aici ceea ce am zis dar sper sa ma intelegeti

Răspuns Câştigător
| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

In sinea ta, iti era foarte dor de eatongue
Desi nu voiai sa recunosti asta, parerea mea.big grin
Funda?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| WldWld a răspuns:

Iti place sa vorbesti cu ea pentru ca oricine isi iubeste mama oricat de multe lucruri rele i-a facutpuppy dog eyes

| buanna a răspuns (pentru ღBrokenツAngeℓღ):

Stai linistita ca funda ori cum o dau la ori si cine, nu astept rugata, merci pentru raspuns

| buanna a răspuns (pentru WldWld):

Da dar nu cred ca ar fi trebuit si in cazu meu, merci pentru raspuns, numai bine di partea mea si succes in tot ceea ce vrei sa faci

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Oke,succes si tie.:d:*