Prietena mea are o multime...si chestia cu pisica neagra ma enerveaza cel mai mult![]()
Din alea multe am ramas cu faptul ca daca ma intorc din drum o sa am ghinion...si ma feresc![]()
Daca trece o pisica neagra prin fata ta e de rau si trebuie sa-ti scuipi in san si sa-ti faci cruce
daca te intorci din drum iti merge prost
daca scapi sarea pe jos te certi
Da st o persoana superstitioasa.de ex nu las hainele pe dos(se zice ca lumea te vede opusul a ceea ce esti),daca scap sare pe jos spun cuiva sa imi dea o palma ca mai tarziu sa nu ma cer cu cineva,nu ma sterg pe un prosop cu o alta persoana in acelasi timp se zice ca te vei certa mai tarziu cu persoana respectiva,si mai sunt superstitioasa in cazul viselor,daca ma visez in rochie de mireasa se zice ca nu e bine, inseamna moarte, si multe altele.dar daca u nu esti o persoana superstitioasa e mai bine sa nu te iei dupa asa ceva.
Nu,n-am.Dar superstitiile sunt actiunile ca si: in povesti se aminteste de faza cu usturoiul.Luai usturoi cu tine, ca sa te protejezi de vampiri.Sau,cea mai renumita superstitie este zodiacul,sau cand iti alegi un numar norocos, etc. Funda, plssss?
marcel1272 întreabă: