| x2gk9r a întrebat:

Salut…de ceva timp din cauza liceului cedez phsic rau
M-am certat cu o colega m-a impins am ridicat tonul la ea ne-am calmat etc…nu stiu dc ma simt atat de singur si simt ca toata lumea ma ignora si credeti ma ca ajung in punctul in care simt sa ma izolez singur in casa…simt ca pe zi ce trece e foarte rau ma enervez repede ma cert cu toata lumea si nu inteleg dc…cand ma uit la ceilalti si vad ca nimeni nu se ea de ei ma gandesc ce viata bine duc…
Un sfat va rog din suflet?

10 răspunsuri:
| Xox0 a răspuns:

Iesi afara si fa o plimbare, apuca-te de sala. Cred ca sala ar fi cea mai buna optiune ca sa dizolvi energia asta negativa si partea buna e ca o sa arati bine si fetele o sa te doreasca nu o sa te mai certe.
Cea mai mare greseala e sa te izolezi cand ti-e greu. Nu. Fix atunci trebuie sa iesi afara din casa si sa iti limpezesti mintea.
Uita-te si la comedii. Nu conteaza ce, doar fa-o.

| x2gk9r explică (pentru Xox0):

Mersi de sfat, vreau un sfat crezi ca m-am facut de ras fiindca cand m-am certat cu ea m-a impins de fata cu toti si nu am tacut o secunda la ea?

| Xox0 a răspuns (pentru x2gk9r):

Sa te faci de ras pentru ca i-ai comentat? Deloc.
Te faceai de ras daca stateai ca mutul si o lasa-i sa-si bata joc de tine. Te-ai aparat si le-ai aratat tuturor ca nu e de joaca in caz de mai voia vreunul sa-ti faca ceva.
Si pe viitor iesi din clasa. Du-te pe teren in pauza, stai pe partea cealalta a clasei sau evita-i cum poti. Fii neutru.
Invata bine etc. Poate ai ceva ce ei nu au.

| x2gk9r explică (pentru Xox0):

Am zis la nervii ca o bat si colega aia mai tare in gura si proasta meserie o zis de fata cu toti no ai zis ca o bati o vrut sa ma provoace dar toti am ignorat-o! Am spus-o la nervi si chestia ca atunci cand am zis aia la nervi mam si jurat aiurea
Crezi ca am procedat bine ca am stat pe picioarele mele si nu am raspuns la ce o zis colega aia de proasta meserie?

| Xox0 a răspuns (pentru x2gk9r):

Vai de mine, gandesti prea mult. Spune-o la diriga ca e tampita si gata cu asta. Citeste raspunsul anterior ca tot acolo e.
Faptu-i consumat, nu mai conteaza ce si cum. Invata din asta si evita drama ca le-or place sa te enerveze.

| x2gk9r explică (pentru Xox0):

Inteleg! Dar tot am impresia aia in cap ca oare ce cred aia ca de ce m-a impins daca stii ce zic…

| Xox0 a răspuns (pentru x2gk9r):

Esti nesigur pe tine si validarea celorlati conteaza enorm pentru stima de sine, ceea ce, cred, e normal pentru varsta ta.

| x2gk9r explică (pentru Xox0):

Adica?

| GinaBlackMira a răspuns:

Eu cred ca cei din clasa ta sunt de vina! Vorbeste cu diriginta si incearca sa te muti la alta clasa!

| NicoleAB a răspuns:

Tu nu ai preocupari serioase. Cauti validare din partea altora, trebuie sa fie ceva ce te pasioneaza sa faci, nu te mai concentra pe ce fac si zic altii. Tu nu traiesti prin altii, tu esti tu. Citeste carti, din ele poti invata multe.