Daca esti mai desteapta ca ea nu o mai baga in seama si dk nu se potoleste... da-i vreo 2 sa te tina mintesunt unele care chiar nu pricep de vb buna
Dificil sa citesc asa ceva.
Din cate am inteles eu, tu ai batut-o p'aia si ea inota, si tu ai fost declarata castigatoarea galei k1?
Esti imatura bay
Chiar trebuie sa ajungeti la bataie pentru un baiat? Ce drk
si cand colo ala e cu vreuna si rade de aman2
impakte drk cu alea si rabunati va pe cretinu ala ca merita.Si lasati prostiile ca nu ajungeti nicaierea asa
grow up!
Asta e tot ce stii? Doar cu asta ii poti da peste nas? Poate sa'si ''ia'' ea o baiate MAre ca nu-i pasa, doar ai zis ca ai mai batut-o odata. Chestiile astea sunt niste copilarii.cu sunatu cu injuratu cu batutu. cu prietena care a stat cu ea si m-a injurat dupa vine sa isi ceara scuze
daca tu esti mai desteapta ca ea, ignoro, comporta-te ca si cum nu ar exista, pana la urma tu te-ai ales cu baiatu'. o sa se plictiseasca la un moment dat cand o sa vada ca nu-i mai dai atentie, atata timp cat tu ii faci jocul. o sa continue, las-o sa se joace de una singura.
Da mai. nu eu eram imatura... da ea trece pe langa mine asa si imi da o privire si eu i-am zis ce mai faci draga nu sti sa saluti si ea a inceput cu bataia