anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU!
Sunt clasa a 9 a la liceu si imi place de o fata. Am fost la aceeasi scoala in gimnaziu insa in clase diferite. Tin sa precizez ca la inceputul liceului a fost ziua mea si mi-a spus la multi ani, neavand de unde sa stie ca e ziua mea. Vorbim in fiecare zi si cateodata, in ore, ne mai uitam unul la altul.
Insa, eu nu arat cel mai bine si din aceasta pricina nu sunt sigur ca si ea ma place.
Imi place de ea foarte mult insa in afara scolii nu prea vorbim.
Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Din moment ce va uitati unul la altul inseamna ca te place indiferent cum crezi tu ca arati, faza e ca nu exista pastila magica legat de cum sa faci, singura varianta e ii spui, ori iese bine, ori nu, fara cai de mijloc prin care incerci sa ii dai de inteles ca o placi, sunt inutile nu mai ai 5 ani sa joci jocuri, din moment ce vorbiti deja o tragi frumos deoparte si discuti cu ea, nu ii spui ca o placi direct, o inviti sa iesiti impreuna pe weekend si vezi cum raspunde, intentia ta e clara si un simplu "ma simt bine in preajma ta, vreau sa te scot la o masa in oras unde putem sta de vorba linistiti departe de galagia scolii, esti libera sambata?" e de ajuns, keep it simplewinking

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti lua legatura cu ea pe retelele de socializare. Daca te place la randul ei, cu siguranta iti vei da seama din interactiunea pe care o aveti.Cauta sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te desconsideri singur, sa iti furi singur caciula, deoarece este o atitudine daunatoare pe termen lung.Multa bafta!

| Anonim0120 a răspuns:

Am uitat sa spun ca mai mereu o fac sa rada.