|

Salut TPU. Vreau și eu niște sfaturi. Știu ca poate suna prostesc, da haideți sa va spun. Deci eu am 18 ani și am o iubita, face 20 ea. Și ne iubim extrem de mult, adică eu as face orice pentru ea, nu știu. Am stat foarte mult pentru ea ca să-i pot câștiga încrederea, am vorbit cu ea 7 luni înainte sa fim împreună, aveam 17 ani eu și se gandea cred ca sunt neserios sau ceva. În fine, eu sunt foarte diferit. Aștept sa dau și eu bacul și sa-l iau și vreau sa plecam în afara o perioada, amândoi. Si aici am vrut sa ajung, prietenii mei îmi spun ca m-am prostit, ca să o las pe iubita mea și să-mi trăiesc viata, ca am 18 ani, am timp de relație serioasa. Pe mine ma termina cuvintele astea și ma fac sa ma gândesc, ca poate au dreptate, dar în același timp nu pot sa o las pe fata asta pentru nimic în lume, cât știu cât am tras pentru ea, pf. Toți îmi spun numai lucruri de astea, ma termina psihic. Un sfat vă rog de la cineva cu experiență. Vă mulțumesc

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca tu crezi ca ti-ai dori-o alaturi pentru tot restul vietii, daca se poarta bine cu tine, daca te simti bine cu ea, daca ai incredere in ea, nici nu te gandi sa o lasi! Dimpotriva, apreciaz-o, arata-i ce simti pentru ea dar fara sa o sufoci si fara sa fii siropos. Cate un compliment bine gandit, o floare, un cadou. Si faceti cat mai multe lucruri impreuna, asa ceva va leaga foarte mult.
O fata ca lumea este extrem de greu de gasit in ziua de azi.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Si de ce-i mai tii de prieteni, daca isi vad doar propriul interes si te sfatuiesc aiurea?

| a răspuns:

Dacă asculți totdeauna de alții nu vei ajunge departe în viață. Ei pe ce bază decid pentru tine? Sunt ei în pielea ta, în situația ta, au trăit ei ceea ce ai trăit tu? Viitorul unei relații nu este niciodată 100% sigur. Dar îl poți construi și consolida ( sau dărâma) clipă de clipă. Dacă tot timpul te gândești că fericirea cea mare e poate în altă parte ajungi să nu te mai bucuri de ceea ce ai deja.

| a răspuns:

Nu asculta ce spune lumea, în ziua de azi există multă invidie.
Lumea e răutăcioasă. Fă ceea ce îți spune inima, nu ce îți zic alții.

| a răspuns:

Tu o sa traiesti cu prietenii sau cu ea? ca n-o sa poti sa impaci si capra si varza. Te iei dupa ei, daca crezi ca esti fericit fara ea, sau ramai cu ea, daca crezi ca e mai important, si daca crezi ca merita.

| a răspuns:

Nu ii asculta pe prieteni, du-te si fa-ti viata alaturi de ea daca merita,,- doar tu stii asta.