| DixieP a întrebat:

In brosura primita de la scoala, o specializare a unui liceu are 2 clase, iar ultima medie de anul trecut a fost 8.71. M-am uitat pe internet si am observat ca anul trecut au fost 3 clase cu acea specializare si ultima medie a fost cea de mai sus.
Credeti ca a fost corect gandita aceasta miscare, tinand cont ca diferenta dintre 8.71 si 8.98 e destul de mare? (8.98-e media pe care a avut-o elevul aflat pe locul 56, in ordinea mediilor).
Un elev cu nota de admitere de 9, 00 mai are sanse sa intre la aceasta specializare, tinand cont ca liceul este unul dintre cele mai bune din judet, iar in judet sunt multe note de 9+.
Si altceva, daca elevul respectiv nu intra la profilul dorit, dar se afla totusi in cadrul aceluiasi liceu, se poate transfera la inceputul anului sau cand ramane primul loc liber in clasa cu specializarea respectiva? Daca da, cum este procesul de transfer? Greu, usor?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scrie pe foaia aia unde îți dorești tu cel mai tare sa intri, apoi restul. Da, se poate sa te transferi din semestrul 2 la profilul pe care îl voiai initial. Eventual vei da diferente. Dacă vrei pe mate info, spre exemplu, dar nu ești sigur ca intri, pui un alt liceu cu același profil și dacă nu intri la liceul dorit, intri la următorul, poate, pe același profil și când vei vrea sa te transferi, va fi nevoie doar sa ai media egala sau mai mare cu ultima medie din clasa in care vrei sa intri, nu vei mai fi nevoit sa dai diferențele.

1 răspuns: