|

Scuze categoria. Vreau si eu pareri T_T. Mie imi place foarte mult muzica japoneza si cea koreana incat am ajuns sa spun ac ii iubesc pe anumiti cantareti. Dar nu ii iubesc in sensul acela al cuvantului.Adica doar imi plac, imi plac cum canta si cum danseaza etc...

Dar deseori mi se spue ca sunt gay.credeti ca daca imi plac tipi cum ar fi Kim Beom sau Onew, sunt gay? Inca o data, nu imi plac-iubesc-ca si cum mi'ar placea de o fata.imi plac doar ca si cantareti/actori.

Cum sa le demonstrez altora ca nu sunt gay T_T?Presupun ca dau si funda si vot big grinPlzzz help me! T_T

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Saltare! Deci...am mai spus'o si o mai spun.A fi gay nu e un lucru rau.A fi gay inseamna a fi diferit.A fi diferit inseamna a fi deosebit.A fi deosebit inseamna a fi special, deci e d bine.Asta asa ca si o consolare.

Te cred,nu esti gay! Trecem peste asta.

E normal sa ai o admiratie fata de altii,mai ales cantareti si actori asa de thari.Ex: Kim Bum (tharrre)
Bun, tu ii admiri foarte mult, iti plac foarte mult.Ai incercat sa le faci pe aceste persoane, presupun ca nu iti sunt prieteni, sa vada cum sunt idolii tai de fapt. Poate atunci le'ar revenii mintea la cap si nu te'ar mai crede gay.

Da'le sa asculte o melodie a celor de la SHINee.Garantez! Efect imediat!laughing

Sau incearca sa le demonstrezi facandu'ti o prietena (daca nu ai deja una,bineinteles)
Arata'le ca admiratia nu are nici o legatura cu dragostea.
.Si daca exista astfel de persoane si in randul prietenilor tai?! Ei bine, atunci ori nu iti sunt prieteni adevarati, ori vor sa te necajeasca fiindca te iubesc, ori le trebuie o lovitura ca sa se trezeasca la realitate.

Ar mai fi o varianta : Cea de a ignora.Insa.oamenii astia.Multi dintre ei nu pot face asta. Ignori,ignori,dar pana cand poti suporta,nu?

Sfatul meu: Trezeste'i la realitate! Da'le un shocklaughing). Arata'le ca micii nostri coreeni sunt mai mult decat niste fete sweet.

Daca nu merge,muta'te din oras laughing)
Glumeam! Daca nu merge,mda.,fa'ti o prietena.(din nou,daca nu ai.) Si daca ai, ei bine, comportate cu ea ca si cum ar fi thotul pentru tine.Si evita sa vorbesti mult despre idolii tai in fata acestor "persoane".
Deci, Peace man, have a nice day! Sper sa iesi cu bine din asta!:* ...Ciaw

3 răspunsuri:
| a răspuns:

A iubi inseamna una si a adimra pe cineva alta. daca tie iti plac,foarte bine,nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic,si daca ar fi gay nu ar fi o problema, tu esti fana lor si asa, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceilalti nu stiu ce inseamna "gay". E normal sa iti placa un artist de acelasi sex ca si tine. Incearca sa le spui asta.
Eu sunt o mare fana Ga In si nu mi se zice lesbiana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok tu trebuie sa te calmezi! Nu mai lua in seama comentariile altora si daca tie iti plac aceste melodii conteaza cel mai mult.Stii vorba aceea :gusturile si culorile nu se discuta! Fii indiferent cu acei oameni... faptul ca tie iti place altceva decat manelele alea idioate este un lucru bun... funda?happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează