|

Stie cineva statusuri de dezamagire? Ca si atunci cand pierzi pe cineva, stiti voi la ce ma refer... spuneti-mi si mie! Va rog frumos!:*...Ms!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cea mai grea lovitura in sufletul meu este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul.@ ia'ma de mana. hai sa trecem peste toate impreuna.@ de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese, drumurile se separa.@ As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. as vrea ca timpul sa'l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc!@ o sa-ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o pe unica ce te iubea.@ iubeste'ma cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie cel mai mult.@ minte'ma ca ma iubesti, te voi minti ca imi pasa!@ am invatat ca oricat ai plange, lumea nu se opreste in loc pentru durerea ta!@ spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` am plecat, imediat de mine ti-ai adus aminte! Ei bine... raman doar acele cuvinte.

Vrei să mă răneşti sau vrei să mă foloseşti pentru a-i răni pe alţii?Am cazut, ma ridic in picioareAm pierdut, voi marca in reluare,Am dat gres, dar nu mai conteazaIn niciun caz nu am sa ma dau batutAm s-o iau de la inceput.Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!Zambeste, atunci cand doare cel mai mult!De vrei sa nu-mi dai niciodata drumul, ia-ma incetSi sterge-ti de pe a ta fata falsul zambet.Nu mai zic nimic, inchei aici ca doare,Dac-ar fi sa curga lacrimi, sa curga ale tale.Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!Am pornit la drum pur precum lumina. Un copil cu scantei in ochi care nu stia ce-nseamna vina cautand iubirea si stima.Si cum nu stiam sa lovesc, viata m-a lovit prima...Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci...2007 - 2109 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Everything's just a cheap lie.
zile trec, zile vin. iar timpu ma omora.plecarea ta stupida a inceput sa doarasad


Niciodata nu a fost usor...acum e greu
Las o poza la vedere
Ca din cand in cand uit sa-mi iau `La revedere`

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează