| Julia92Anna a întrebat:

Urgent! Sunt insarcinata si am dureri in partea dreapta si stanga! Sunt in UK si aici se fac doar 2 ecografii si inca una cand nasti(o tampenie).Si cand am aflat ca sunt am sunat la spital pentru o consultatie si le-am zis ca dupa calculele mele(acestea pot sa difere, poata sa imi vina ciclul peste sarcina si sa am mai multe saptamani)am 4 saptanani.Si mi-au zis exact asa:Nu este o sarcina mare.Deci nu e asa importanta. Poti sa mai astepti o luna pana la programare.Nu mi-a venit sa cred cand am auzit asa ceva! Daca aveam o sarcina extrautetina? Ce faceam? Ma lasau sa mor ca un caine? Acum am cam 10 saptamani si abia peste o saptamana o sa am prima ecografie.Dar am durerile acestea.La inceput, cand aveam cam 4-5-6 saptamani aceam acelasi dureri.Dar mi-au trecut.Si acum mi-au venit din nou.As vrea sa merg la spital dar se comporta cu tine de parca nu ai nimic.Baiatul unor prieteni vomita sange si o ora l-au lasat pe scaun pana au venit sa il ia! Doctorii de aici sunt sub orice critica! Nu mai zic ca orice boala ai avea esti tratat cu paracetamol!

4 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Tot mai buna'i Romanica noastra!

| Julia92Anna explică (pentru mudokins78):

Asa e.Aici m-am speriat cand am vazut ce e.

| mudokins78 a răspuns (pentru Julia92Anna):

Eu am stat 8-9 luni in cypru!, te apuca pandaliile ce e acolo!
eu am vazut in fata mea cum un grec a trebuit addliteram sa se tavaleasca sa fie luat in seama, l-au luat de acolo si lau pus intr-un pat! atat!
handicapati!

| Julia92Anna explică (pentru mudokins78):

Dar e UK! Am crezut ca aici sunt nu mai profesionisti!