|

Vreau sa folosesc anticonceptionale dar toti imi spun sa merg la medic si nu pot, asadar as vrea sa stiu care e cel mai bun anticonceptional si care sa fie sigur si fara reactii adverse, sau care ar fi cel mai bun, cum pot sa imi dau seama care e cel mai bun pentru mine fara sa merg la doctor?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu trebuie sa mergi neaparat la medic dar depinde pentru ce vrei sa folosesti anticonceptionalele ca se pot folosi pentru mai multe moduri de exemplu: pentru regularea ciclului, chist la ovare, sau sa te protejezi de sarcina. eu pentru sarcina iti recomand "yasmin" iar pentru reglarea ciklului "regividon" si orice medicament are reacti diverse iar si la medic daca mergi nu are ce sa-ti spuna care sa nul folosesti si oricum singurele reacti diverse pe care le au conceptionalele este ca te ingrasi iar daca u vezi ca e asa nu le mai iei.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Anticonceptionalele au multe reactii adverse, chiar si cele recomandate de medic.
Nu face nebunia sa iei pilule fara consult ginecologic in prealabil si fara supraveghere ginecologica macar la 6 luni. Ele sunt destul de periculoase pentru sanatate, iar administrarea contraceptivului nepotrivit duce cu certitudine la cancer si/sau infertilitate. Nu e deloc de joaca, este vital pentru sanatatea ta sa nu faci oa asemenea nebunie. E ca si cum ai lua otrava de buna voie.
Nu uita: la maxim 3 saptamani de la primul contact sexual, esti obligata sa mergi la ginecolog, iar apoi regulat (din 6 in 6 luni daca ti-ai inceput viata sexuala inainte de 18 ani sau din an in an daca ti-ai inceput viata sexuala dupa 18 ani). Nu pot sa-ti spun cat de important este si numai o femeie nebuna ar ignora acest gest simplu care salveaza milioane de vieti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este bine oricum sa mergi la doctor. Oricum, orice anticonceptional ai folosi are reactii adverse. Daca esti pregatita sa le iei, ia-le, daca nu, ramai la prezervativ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu vrei sa te duci la medic sa ti le prescrie renunta la anticonceptionale si foloseste prezervativul! Decat sa nu le iei corect si sa te trezesti cu vreo sarcina sau vreo boala...mai bine asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te-ai documentat si tu inainte sa iti incepi viata sexuala? Trebuia sa stii ca e periculos sa iei anticonceptionale nerecomandate de medic, fara a consulta un medic pentru a stii care sunt cele potrivite pentru tine.Mai bine folositi prezervativul care e mult mai sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi cere la farmacie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează