|

Vreau sa imi fac un tatuaj si am cateva nelamuriri: Care este cel mai bun salon de tattoo din Bucuresti? Se poate face tatuaj peste cicatrici vergeturi etc? Cam cat costa un tatuaj care sa acopere tot spatele?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai bun salon: Tatoo Mania, in Centrul Vechi, langa Piata Unirii.
Da se poate face peste cicatrici, vergeturi, dar nu e recomandat, se poate infecta. 8 din 10 cazuri se infecteaza.
Pe tot spatele...Depinde: in cate culori sa fie, depinde de complexitate, de cat de complicat e de ''desenat''. In jur de 200 de lei. 250 unul complicat de realizat-100 de lei cel mai simplu.
Funda?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna, Sunt tatuator de profesie cu diploma loata la New York. Iti pot spune cate ceva. Nu cunosc nici un salon din Bucuresti cum spuneam locuiesc in Brasov. Tatuaj peste cicatrici bineinteles se pot face si in nici un caz nu se infecteaza cum spune "Justdoit" Cicatricea in sinea ei nu e nimic periculos, doar dupa taietura/zgarietura etcetera. E piele absolut normala ca si in alte parti doar putin sau mai mult deformata. La noi la salon e 2 lei 50 cm patrat, insa cand vine vorba de un tatuaj pe tot spatele in cele mai multe cazuri nu se discuta pe cm patrat, doar pe suparafata, Te costa in general in jur de 25-30 mil pentru o lucrare profesionala. De ce nu se ia la cm patrat? pentru ca aici intervine si Desenatorul Tehnician. un tatuator nu iti poate face ceva profesional, el doar tatueaza, nu se pricepe atat de mult la desen ca si tehnicianu. Sper ca ti-a fost de folos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PROFESSIONAL):

Ai salon in Brasov? doresc si eu un tatuaj ma ajuti?>

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce-l ma-i bun salon de tattuat e salonul lui costy tatto. a aratat si pe youtube si trebuie sa nu ai alunite sau? cicatrici potii sa ai cicatricii ca potii sa le acoperii cu un tatuaj cand e vechii potii sa il schimbii tatuajul ce-l vechii in unul nou

Alunitele sau cicatricii sau ranile si ma refer la ce am zis ranii da ca te jgarii te lovestii etc potii fii infectate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează