|

Vreau sa va spun o intamplare mai ciudata ca sa zic asa.cand eram mic acu vreo 14-15 ani cu aproximatie se auzea in peretele apartamentului in care stau un ticait ca de ceas. bunica mea spunea ca se numeste ceasul casei nu prea stiu eu care e treaba cu el dar a ticait 1 an sau numai stiu exact cat dar dupa sa oprit.va jur ca nu e o minciuna.nu stiu daca era ceas sau pur si simplu altceva nu stiu ce era dar asa se auzea ca un ticait de ceas in perete.de atunci nu sa mai auzit.imi pun mereu intrebarea ce a fost oare? ati patit vreunu dintre voi asa ceva? va spun din nou nu e o gluma e real.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da te cred si eu am patit asa si cand eram acasa in oras dar cel mai mult cand eram la tara la bunici.Mai in toate zilele auzeam ceasul cand eram la bunici si in acea camera nu era nici un ceas.Se auzea sub o masa cand eram in bucatarie iar cand eram in camera la mine se auzea intr-un bufet. Uneori se auzea mai mult timp, alteori se auzea cateva minute apoi diparea.

4 răspunsuri:
| explică:

FurtuneDiesel nu ma intereseaza rasp date la misto.cred ca nu ai citit intrebarea destul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ei bine, e foarte posibil ca si fi fost un fenomen supernatural. (exclud posibilitatea sa fi zidit cineva un ceas in perete laughing). Asa, si da, s-au mai intamplat. Eu sincer am auzit chestia cu zgarieturi dupa pereti si "pasi pe tavan". Sunt chestii ciudate care nu au explicatii chiar logice. Cu ceasul casei, asta al tau e o poveste chiar interesanta, fiindca la fenomenele mele paranormale pe care l-am mai vazut se putea scoate ca era vorba de o entitate umana. La tine sa fi murit un ceas care avea suflet... mai greu laughing. Oricum, e prea posibil ca vreunul dintre strabunicii tai sa fi fost ceasornicar sau ceva de genul. Cauta si afla. Ar fi interesant.
Sper ca te-am ajutat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Furtunel esti pe langa subiect...lasate de mistouri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum mai ticane?
Daca da inseamna ca este ok, daca nu inseamna ca a ramas fara baterie si trebuie schimbata.

P.S.
In cazul in care ceasul este mecanic trebuie sa il intorci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează