Vrei să afli secretele unui public speaking de succes? Înscrie-te la concurs și câștigă o invitație la cursul organizat de Fundația Calea Victoriei!

Vrei să afli secretele unui public speaking de succes?  
Înscrie-te la concurs și câștigă o invitație la cursul organizat de Fundația Calea Victoriei!

Fundația Calea Victoriei pune la bătăie o invitație la cursul Public speaking de succes din perioada 25-29 iulie. Dacă îți dorești să afli mai multe despre acest domeniu, să înveți despre tehnici specifice de public speaking, comunicare eficientă, oratorie, retorică, NLP atunci aici e locul tău.

Lasă în comentarii răspunsul la întrebarea Ce îți dorești cel mai mult să afli în cadrul acestui acest atelier? până pe 20 iulie și invitația poate fi a ta, prin tragere la sorți. 

Întâlnirile au loc la sediul fundației, luni (25), marţi (26), miercuri (27), joi (28), vineri (29) iulie, offline-ul fiind potrivit pentru a-ți dezvolta abilitățile de a vorbi în public fără emoții și fără blocaje.

Aici puteți afla mai multe despre curs https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/public-speaking-de-succes-25-29-iulie/

 

Succes și vă așteptăm răspunsurile!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce îți dorești cel mai mult să afli în cadrul acestui acest atelier?
Despre inteligenta emoționala, sociala, manipulare psihologica, a cunoaște mai mult comportamentul uman, la chestia asta sunt praf, dar ca tehnician IT contează ce fac mai mult

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Am voce -_-

| CosaMihaela a răspuns:

Mi-ar placea sa fiu un predicator de success