CONCURS: Castiga un loc la Atelierul de fotografie urbana de la Fundatia Calea Victoriei

CONCURS: Castiga un loc la Atelierul de fotografie urbana de la Fundatia Calea Victoriei

Alaturi de prietenii de la Fundatia Calea Victoriei, am pus la cale un concurs pentru voi. Premiul este un loc in cadrul Atelierului de fotografie urbana: de la "poze" la fotografii. Acesta se va desfasura in perioada 11 - 13 august, in Bucuresti.

 

Ca sa-l castigati, tot ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti de ce va doriti sa participati la un asemenea atelier. Va asteptam raspunsurile pana pe 5 august, apoi vom alege prin tragere la sorti castigatorul.

 

Iata programul atelierului:

Ziua 1: Teorie – tehnici de încadrare, compoziție și folosirea luminii naturale (3h cu pauza)

Ziua 2: Workshop prin oras – punerea în aplicație a teoriilor învățate într-o mica excursie fotografică pe străzile Bucureștiului.

Ziua 3: Comentarii și concluzii asupra fotografiilor făcute cu explicatii și critică constructivă. (3h cu pauza)

 

Mai multe detalii sunt aici: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/atelier-de-fotografie-urbana-de-la-poze-la-fotografii-11-13-august/

 

Mult succes!

8 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

As fi interesata de acest curs deoarece sunt pasionata de acest domeniu si astfel as putea afla mai multe lucruri legate de fotografie. Mi se pare interesant si faptul ca va fi si o iesire prin oras urmata de o sesiune de feedback, lucru extrem de util pentru un fotograf la inceput de drum.

| BiuL a răspuns:

Pacat ca e doar pentru Bucuresteni sad

| Miree a răspuns:

Îmi doresc să particip la acest atelier deoarece îndrăgesc fotografia şi aş avea ocazia să învăţ câte ceva din tainele, să zic aşa, fotografiei.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu disperat

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Îmi doresc să particip la acest curs deoarece mereu am avut o înclinație spre artă și întotdeauna am vrut să încerc și fotografia, pe lângă pictură, desen, cusut și muzică *chiar dacă sunt așa afoană*. În concluzie, ar fi super șmecher să merg la curs big grin

| TPU.ro explică (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Congrats, tu ai castigat locul la Atelierul de fotografie urbana: http://www.tpu.ro/blog/?p=4720 Ai primit mai multe detalii pe adresa de e-mail cu care esti inregistrata in comunitate (verifica inclusiv in folderul de spam / junk)

Alexandra - TPU

| Cat a răspuns:

Mi-ar placea sa aflu mai multe despre un domeniu care mi se pare interesant si extrem de ofertant, asa ca ar fi o bucurie sa castig acest premiu.

| 19dankatalyn96 a răspuns:

Salut!
As vrea foarte mult sa particip la acest "Atelier de fotografie" deoarece viata mea este o fotografie si as dori sa o dezvolt prin a invata mai multe din acest "curs". Ador sa fotografiez natura, obiecte, si locuri. Arta fotografiei este minunata "O fotografie face cat o mie de cuvinte".
Multumesc! happy