|

Buna!

Ce imi puteti spune in privinta cu accesarea unui credit de la CEC? As dori suma de 9000 de lei sa zice. Pe site este un calculator unde ma pune sa introduc anumite date gen venitul lunar tipul de rate,suma, numarul de rate. Chiar e pe bune cum calculeaza acolo? Pe o perioada de 24 luni adica 2 ani rata lunara ar fi de 390 de lei, pe acolo ceea ce nu mi se pare mult iar faptul ca la final as iesi cu un total de 9300 de lei nu ma sperie deloc. Auzeam ca de la banca daca iei 1000 lei de exemplu platesti vreo 1800 inapoi ceea ce eaproape dublu...

Ce conditii ar trebui sa implinesc pentru a putea accesa aceasta suma de bani? Daca de exemplu am disponibil mai mult pot intr-o luna sa platesc pentru 2-3 luni iar acelea sa mi le scada? In cat timp as primi creditul? Ei bine..momentan nu am servici,abia ce am terminat scoala nu se pune problema sa nu gasesc un job cu care sa pot sa-mi platesc ratele,voi face probabil pe numele mamei si ii voi plati ei.aa si ma intreaba pentru ce am nevoie,ma controleaza sa vada aca intr-adevar in acel scop au fost folositi banii? Pot sa refuze daca le zic ca pentru o masina?

sper sa reusiti sa-mi rasppundeti la toate intrebarile,sunt multe laughing dau funda, bineinteles

Mersi!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In privinta ratelor da se poate sa fie o rata asa "mica" pe foarte multe luni insa nu sunt sigur despre dobanda..aia cu 1000 si 1800 mi se pare exagerata si nu stiu in ce context..nu vreau sa ma bag dar pentru ce iti trebuie suma asta? ca sa imi fac o idee.te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte sa te incurci cu bancile si da ar trebui sa o pui pe mama ta la inaintare pentru ca fara sa fii angajat o anumita perioada de timp nu vei primi deci ar mai fi de rabdat pana iti acorda tie un credit...o masina mai poate rabda..esti sigur ca e asa urgent? inca ceva daca ai banii stransi inainte vei avea o satisfactie mai mare decat cand stii ca trebuie sa muncesti pentru ceva ce deja ai..insa nu vreau sa te descurajez, daca chiar vrei poti sa faci si asta dar gandeste-te bine inainte sa nu regreti dupa..bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Deci la acele rate nu se pune dobanda? rata de 390 lei de exemplu nu e tot ce trebuie sa platesc? nu contine si dobanda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Pentru o masina, prima masina. As fi dispus sa platesc pentru ea, doar sa o am!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru stef4nel29):

Nu stiu exact dobanzile difera de la banca la banca.Cel mai bine gandeste-te bine inainte si apoi vorbeste intai cu mama ta apoi du-te la o banca mai buna am auzit lucruri bune despre banca transilvania.Acolo vei discuta cu un angajat de-al lor si iti va da mai multe detalii pentru ca vei fii nevoit sa semnezi(nu tu, mama ta) un contract.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează