| georgianaanonim1 a întrebat:

Buna. E prima oara cand imi fac un card. La transilvania. Intrebarea mea este, cati bani trebuie sa depun in fiecare luna ca sa nu am restanta? Ca am inteles ca se extrage in fiecare luna cate o suma? Ca vreau care in euro si din start imi va da si in lei si va trebui sa am pe amandoua. Intrebarea e, ce suma trebuie sa am? TRANSILVANIA ZIC!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine te duci tu la bancă si îi intrebi ce o fi asa de greu ca si cu angajarea la Pepco, fa si tu ceva du te alearga intreaba ca pentru tine o faci, nimeni nu stie mai bine ca banca comisioanele pe care le percepe, ai vazut ca fiecare i ti spune altceva unu 5 lei altul 150 lei, si nu o sa te faci deloc de rîs, angajatele bancii pentru asta sunt platite sa ajute clientii, deci mergi luni la banca transilvania si intreaba i, si la pepco la fel du-te tu si intereseaza te acolo fa ceva, nu astepta raspunsuri pe TPU, ca noi nu stim.

| laSoledad a răspuns:

Iti ia comision de administrare a contului curent de 5 lei pe luna, adica 60 lei pe an.
Insa cardul de salariu de la ING nu are niciun comision. https://ing.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/card-complet

| georgianaanonim1 explică (pentru laSoledad):

Stii sigur? Cineva mi-a spus de 150 de lei. nu vreau ss ma duc sa ma fac de ras acolo.

| laSoledad a răspuns (pentru georgianaanonim1):

Deci, eu iti spun cu mana pe inima ca iti ia comision de 5 lei pe luna de administrare. Asta o stiu pentru ca si eu am un card de debit la Transilvania. 150 de lei pe luna un comision e prea mult, nu exista asa ceva.
Cel mai bine, du-te la o banca Transilvania si intereseaza-te de toate comisioanele ce ti le impun. Dar mai bine du-te la un ING. Acolo nu iti impun comisioane, daca vii cu salariul la ei.