|

Buna seara! As avea o intrebare deoarece e prima oara cand urmeaza sa fac o plata online. Mi-am creat un cont paypal, mi l-am asociat cu un card de debit insa deocamdata nu am bani pe el. Contul bancar il am in lei, insa plata online trebuie sa fie in euro. Cum ar trebui sa procedez? Depun 100 lei in contul bancar si apoi se "convertesc" automat in euro cand fac plata prin paypal sau cum functioneaza? In momentul de fata am o suma mica in contul bancar, dar care nu figureaza in contul paypal, fiind specifical Eur 0, USD 0.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu ai bani in contul bancar, cum te-a verificat si ti-a validat contul cei de la Paypal?
In cazul in care nu ai validat contul de Paypal, este clare ca nu-l poti folosii. Iar ca ei sa-l valideze, trebuie sa ai bani in el, ca ei sa faca proba retragand $2, trimitaindu-ti un cod de 4 cifre in extrasuld e cont, pe care ti-l pui inapoi in linkul trimis de ei pe email. Dupa verificarea asta, Paypalul iti baga banii extrasi inapoi in cont si iti trimite un email ca ai fost verificat si contul este valid, putand sa-l folosesti.
Contul tau bancar poate sa fie in lei, ca la plata sau extragere se poate alege moneda de plata si cinversia se face automat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Am depus o suma mica in lei pentru a-mi verifica acest cont, am primit si codul. Intreb pentru ca doamna de la banca mi-a spus ca pot venit cu suma in lei si apoi sa cumpar euro pentru a-i pune pe cont, desi stiam ca nu se poate, avand in vedere ca eu am contul deschis in lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează