| fliropf a întrebat:

Bună! În legătură cu eduboom, știți cumva dacă după plata primei luni, sunt obligată să continui să plătesc altele 11? Scrie că e vorba de un contract de 12 luni și nu prea mi-aș dori să mai plătesc, având în vedere că în curând eu termin liceul. Dacă trec de perioada de gratuitate și îmi fac cont cu alt email, oare va funcționa? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Activarea unui abonament cu plata eșalonată este posibilă pentru 12 luni atunci când plătești cu cardul bancar.

Conectează-te la profilul pentru care vrei să activezi abonamentul. Intră în secțiunea "Abonament" și dă clic pe "Activează abonament" sau accesează acest link.

Alege optiunea abonament lunar, apasă butonul pentru a activa abonamentul, iar sistemul nostru te va ghida automat prin întregul proces.

Când activezi un abonament cu plată lunară, închei un contract cu eduboom pentru 12 luni, timp în care cardul tău bancar va fi taxat lunar cu suma respectivă. După expirarea contractului de 12 luni, abonamentul nu va fi reînnoit automat și cardul nu va mai fi taxat.

În cazul în care dorești să reziliezi contractul anticipat, se percepe o penalizare echivalentă valorii unei luni de abonament.

Poți vizualiza oricând detalii despre abonament în profilul tău eduboom."

3 răspunsuri:
| Xox0 a răspuns:

E posibil sa inchei contractul, dar trebuie sa platesti valoarea sa totala pe un an si cred ca la asta se adauga si o penalizare.

| suntserios a răspuns (pentru Xox0):

De ce trebuie sa credem si sa ne dam cu presupusul cand scrie clar pe site la ei?

| Xox0 a răspuns (pentru suntserios):

Poate nu intelege mot-a-mot