anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, de ceva timp fratele meu a luat bani de la camatari exact 3000 de lei, i-a dat o data 3000 si plus 30000 dobanda si acum ei mai vor inca 3000 de lei tot dobanda, problema e ca dacă nu duce banii incep relele sa zic asa.A zis ca dacă-i restituie si dobanda ii da ceva hârtie semnata de ei ca o sa-l lase în pace, acum fratele meu si-a luat credit din banca ca sa poată plăți, respectivii l-au urmărit si fug de ei ca să-l atace la banii din banca.Credeti ca după ce achita o sa-l lase în pace? Ma tem foarte tare pentru el.Sau o sa-l urmărească sa ii ia acei bani din banca, sunt totuși 4500 cat a putut scoate el.Ce sa facem? Sunt foarte speriata, nu vreau politie pentru ca știu ca ei au spate si sunt mulți, plus ca am face mult mai rău la ce politie avem în ziua de azi..totuși l-ar lasa în pace dacă le da dobanda? Sau o sa-l mai tot sâcâie sa le dea tot timpul? Chiar ma tem pentru viata lui si a mea.Am uitat sa precizez ca a amenințat-o si pe dna la care s-a dus sa facă creditul, sa-i spună si sa-i confirme ca au credit la ei..si dansa s-a panicat si a zis ca a aplicat pentru credit..doar ca nu le-a zis cat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta se intampla intotdeauna acnd iei bani de la camatari, platesti dublu si iti pui viata in primejdie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mergi cu el la politie si faceti o plangere in scris impotriva lor.
Dar, nu te sfătuiesc să te duci cu blugii rupți (ca in poza de profil). happy
Îmbraca-te decent si nu folosi un machiaj vulgar, fiindcă imaginea contează, dacă vreti să fiți luați in serios.
Oamenii ăia nu vor inceta să vă intimideze până va vor distruge de tot. Poate că au intentia sa vă lase si fără casă/apartament. Așa că, mergeti la politie fiindcă nu aveti ce pierde. Dacă nu o faceti cât mai e timp si sunteti panicați, o să vă afundați din ce in ce mai mult in noroi.
Nu le mai dati niciun ban, absolut nimic, ci indreptati-va degrabă spre o sectie de politie. Să nu mințiti absolut nimic in declaratii. Apoi, faceti ce vă spun ei. Politia, nu cămătarii. happy

| Brizbriz a răspuns:

Politie, daca a achitat deja de 11 ori cat a primit, e clar ca nu or sa il lase in pace
iar daca a amenintat-o pe doamna de la credit, are si martori, si inregistrari video

| LonelyGuy07 a răspuns:

Fratele tau nu e in toate mintile mai ales daca nu e un tip care impune teama prin fizic in prezenta oamenilor cum sa faca asa ceva, in primul rand se stie de cand lumea ca odata ce iei bani de la camatari scapi foarte greu si daca achiti dobanda la timp, tot vor gasi ei ceva cu care sa te terorizeze, partea nasola e ca o sa va implice si pe voi familia in problema lui! o chestie din asta o faci in primul rand la un notar public sa ii ai cu o dovada la mana ca in data x iti dau banii inapoi, nu asa din vorbe, nu stiu ce a fost in capul lui! Alta chestie pe care nu o inteleg, de unde pana unde ii stiu camatarii adresa fratelui tau de l-au urmarit pana la banca!

| floresdemayo a răspuns (pentru LonelyGuy07):

Cred că i-au cerut actul de identitate si i-au facut copie.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Nici numai trebuie sa te intreb pentru ce motiv s-a imprumutat de bani ca e de la sine inteles, nasoala situatia asa e cand te mananca in kur