| StefanIohan a întrebat:

Ce credeți ca e mai bine sa aleg?

1. Sa imi deschid afacerea mea online doar că totul este cumpărat si vândut ca idee de dropshipping (pentru a vedea dacă ideea de firma merge bine si daca merită să cumpăr echipamentul necesar)

2.Sa cumpăr tot ce imi trebuie si să vând online doar ca produsul e realizat acasă

Răspuns Câştigător
| SuperCoolDude a răspuns:

Nu prea suna a idee buna sa iti cumperi stoc la inceput. Daca nu vinzi nimic? O sa ramai cu niste produse aiurea.

Mai bine testezi apele. Alegi prima varianta.

Ai putea sa faci testare 1-3 luni sa vezi daca faci comenzi si daca intr'adevar ideea ta de afacere iti aduce comenzi, te poti orienta pe stoc. Eu asa as face.

De ce sa dau bani pe produse pe care nu stiu daca lumea le vrea, cand pot sa fac un magazin online cu niste poze si daca lumea chiar vrea produsele alea, le zic ca le voi livra in 3-5 zile.

Uite si o inspiratie sa te ajutewinking
Link:
https://youtu.be/vmvAWnuHPdE

Sper sa te ajutewinking bafta

Răspuns Apreciat de Editori
| Yordache_Samuel_1994 a răspuns:

Alegerea între cele două opțiuni depinde de mai mulți factori, cum ar fi:

Resursele financiare disponibile: Dacă ai suficiente fonduri pentru a cumpăra echipamentul necesar și pentru a investi în producția propriu-zisă, atunci opțiunea 2 ar putea fi mai potrivită pentru tine. Dacă resursele financiare sunt limitate, atunci opțiunea 1 poate fi o soluție mai accesibilă.

Expertiza în producție: Dacă ai cunoștințele și abilitățile necesare pentru a produce produsele tale acasă, atunci opțiunea 2 ar fi o alegere potrivită. În caz contrar, opțiunea 1 poate fi o soluție mai ușoară și mai puțin stresantă.

Oportunități de creștere: Dacă ai intenția de a crește afacerea ta în viitor și de a investi în echipamente mai performante și angajați, atunci opțiunea 2 ar putea fi o alegere mai potrivită.

În concluzie, cele două opțiuni au avantaje și dezavantaje diferite, iar alegerea finală trebuie să fie bazată pe resursele tale financiare, expertiza ta și planurile tale de viitor pentru afacerea ta. Este important să faci o evaluare obiectivă a avantajelor și dezavantajelor fiecărei opțiuni și să te asiguri că alegi soluția care este cea mai potrivită pentru tine și afacerea ta.

1 răspuns: