| 12Hsgsvu12 a întrebat:

Daca imi fac un card sa îmi vireze cineva niște bani, poate să facă credit pe codul pe care îl trimit eu? Contul e gol! Răspunsuri serioase=fundă
Răspunsu la mișto =raport

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca nu stii cum functioneaza cardul.
Fie ca este card de debit (banuiesc ca de acesta vrei) sau de credit cardul este asociat unui cont curent si in acest cont curent se vireaza banii ce ii vei avea si pe card.
Tu ii dai celui care iti vireaza banii codul IBAN al contului curent si nu poate face nimic altceva cu acest cod, decat sa-ti vireze banii.
Pentru obtinerea unui credit se face un intreg dosar, cu acte, inclusiv act de identitate, adeverinta de venit, etc toate trebuie sa fie pe numele celui care solicita creditul. Mai mult creditul nu se acorda din contul tau.

| Ioandelasal a răspuns (pentru doctorandus):

Ce indici tu n-are nici o legatura cu intrebarea utilizatorului.

| doctorandus a răspuns (pentru Ioandelasal):

He, he, he, a pus o altă întrebare cu slujbă online, bine plătită...

M-a blocat. Poate vrea să constate personal cum e să rămână fără cont bancar și fără posibilitatea de a deschide conturi bancare.

A pus două întrebări în aceeași zi. Dacă le corelezi, întrebările nu promit nimic bun. De ce să dea o firmă serioasă o slujbă online bine plătită unui român care pune întrebări așa naive? O să-i zică că el e director de bancă sau lucrează la o agenție de turism, rezolvă niște spreadsheeturi și pe urmă îl pun să trimită banii primiți mai departe.

| johnnny123 a răspuns:

Este ca și cum ai întreba "Dacă cineva îmi cunoaște numărul de înmatriculare de la mașină poate să-și ia un Mercedes în leasing pe numele meu?"

| Yuoia a răspuns:

Nu te repezi cu raportul, atata timp cat nu stii nimic.
Tu ii dai numarul de cont. Nu are cum sa faca un credit cu cunoasterea unui numar de cont. Altele sunt cerintele.

| goguPatent a răspuns:

Nu asa se fac creditele, nu au nicio legatura cu contul.

| 12Hsgsvu12 explică:

Am înțeles ideea, nu mai am nevoie de un răspuns