| Alex4440 a întrebat:

Salut, cum pot trimite un pachet pe care l-am pus la vanzare pe Olx si sa primesc banii respectivi? Am niste adidasi pe care vreau sa ii trimit din Brasov in Pitesti. Cum primesc banii pe acei adidasi vanduti de la cumparator?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine îi spui să-ți trimită bani în cont în avans, posibil să nu vrea fiind și el speriat de țeapă dar încearcă. eu așa am făcut cu o doamnă, trebuia să-i trimit niște cărți și i-am zis să-mi pună banii în avans în cont și cum intră banii ziua următoare merg să pun coletu și a fost totu ok

| Simpatik a răspuns:

Trimiti prin curierat sau posta in sistem ramburs adica primesti banii cand cumparatorul ridica produsul.
Nu uita sa iei in calcul si faptul ca cumparatorul iti poate cere colet cu verificare cand trimti prin curierat, si/sau faptul ca poate sa numai ridice coletul si atunci tu vei plati transportul ca sa iti vina marfa inapoi.
Din acest motiv eu numai trimit nicaieri in tara pentru ca am patit-o cu un neserios care nu a vrut sa ridice un colet greu si pentru faptul ca transportul il costase mult si eu am renuntat la acel produs pentru ca transportul valora cam cat el adica vreo 200 de lei, de atunci m-am invatat minte happy
Dar la produsele usoare transportul nu e mare lucru.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu ramburs.

| anonimg a răspuns:

Contactează fun courier și ei te vor ajuta cu tot ce ai nevoie:
https://www.fancourier.ro/contact/

| SpiridusulTuca a răspuns:

Prin curierul olx

| Andr9385929444 a răspuns:

Îl trimiți prin curier

| Mirel4412 a răspuns:

In primul rand stabilesti adresa exacta a cumparatorului. Daca vrei, ii poti spune sa iti trimita niste bani in avans, ca sa fi sigur ca nu o sa-ti dea inapoi.
Te duci la fan curier sau la orice curier, ii impachetezi de acasa cu folie cu bule/ziar si ii bagi intr-o cutie( din ce am fazut la fan curier ti impacheteaza ei)
Transportul fie il platesti tu sau omul acela, (5-10 lei) alegi metoda de plata prin ramburs si dupa iti iei bani de la sediu.( Daca omul refuza coletul, tu platesti transportul)

| Lizuca1234 a răspuns:

In perioada asta, olx are transport gratis. pur si simplu comanzi un curier, completezi formularul online de pe olx, in care trebuie sa bifezi daca vrei sa primesti banii in mana sau pe card, ambalezi produsul si cam aia e. bafta.

| Ionut123987 a răspuns:

Tu când trimiți pachetul prin curier trebuie sa scrii adresa ta și a lui, la fel și datele de contact. Trebuie sa scrii o suma ramburs, adică cât trebuie sa ceara curierul pe ea și apoi de la firma de curierat îți poate aduce banii în plic sau ii poate trimite pe card.
La posta e aproape la fel cu trimisul, dar banii, din câte știu vin în plic. De asemenea când comanzi un curier trebuie sa spui de cine e plătit transportul. Dacă e plătit de tine îl plătești tu, dacă nu, îl plătește el. Nu e deloc greu sa trimiți pachete ramburs