| iCappy a întrebat:

nu prea le am cu PayPal-ul, cardurile etc, eu sunt genul cand platesc sa dau banii directlaughing
Vreau sa va intreb daca vreau sa bag eu bani in PayPal, pot sa-i bag daca imi fac un card si introduc bani in el? Daca da, cum pot sa-mi fac card si ce banca imi recomandati, Funda pentru cel mai explicit raspuns! Multumesc

Răspuns Câştigător
| ElenaSt2011 a răspuns:

Buna. Pentru a avea un cont Paypal este suficient sa ai un cont bancar, la care poti atasa un card, indiferent ca este de debit sau de credit.

Apoi, intri pe website-ul www.paypal.com, iti creezi un cont pentru care ti se cere doar o adresa de e-mail valabila, si urmezi pasii de acolo.

Ti se cere sa scrii numarul de card, inclusiv cele 3 sau 4 cifre de pe spatele cardului, si sai ai minim 1 euro si 50 de centi pe card, bani care ti se iau de pe card pentru a verifica valabilitatea cardului, iar ulterior ti se depun la loc.

Trebuie sa iti verifici adresa de e-mail si sa urmezi pasii mentionati acolo.

Cu contul Paypal poti si sa depui bani si sa scoti bani, daca ai nevoie.

Mie imi place mult banca Transilvania, pentru ca nu exista comision de intretinere lunara a contului, cum au alte banci cate 1, 50 lei pe luna, iar chiar 2 lei pe luna. Nu este o suma mare, dar in timpul a catorva ani, e vorba despre o anumita suma de bani.

2 răspunsuri:
| UzOm a răspuns:

Da poți băga și scoate banii din el.
Te duci la un sediu bancar și te informezi despre tot ce vrei. Eu de exemplu prefer Banca Transilvania, deoarece are dobânda zero când extragi o anumită sumă. Mai poți încerca și BCR-ul dacă nu ai B.T. prin zonă.

PS: Când o să te duci la bancă pentru ridicarea cardului, să ai la tine 10 ron.Alt PS: Poți căuta informații și pe internet.


Încă un PS: Există două tipuri de card:
-Cardul de debit este cel normal din care bagi și scoți banii când vrei.
-Cardul de credit este cel cu care faci cumpărăturile. Are și el caracteristicile lui. Pe mine nu ma prea interesat tipul acesta de card. (sunt cu card de debit)