|

Salutare! Eu sunt din Husi jud Vaslui si fac 30 de min pana la granita. Vreau sa imi comand haine de pe Aliexpress si multe alte accesorii.Am auzit ca nu pot sa iau mai mult de un produs si acela sa fie sub 10 dolari, adica 50 lei.Eu vreau sa imi comand haine si accesorii pana in 1000-1200 lei.Cum pot sa ridic coletul? Nu este nicio solutie? Daca dau comanda de mai multe produse imi vin toate odata?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu îți recomand sa comanzi de suma dat. Comanda pentru inceput de mai puțini bani sa vezi in realitate și calitatea lor, nu te înfinge din prima la multe. Poți comanda de la mai mulți vânzători și poți da comanda și peste 10 dolari/euro, deși apoi trebuie sa plătești taxe vamale la posta vamala. Ce este sub 10 euro nu se plătesc taxe, ce este peste se percep, asta era ideea, nu că nu ai voie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MihaelaDart):

Inseamna ca daca faci de exemplu 10 comenzi de peste 10 euro trebuie sa te duci de 10 ori in Moldova?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Antonio_Gabriel_1999):

De ce sa mergi in Moldova? Nu ai posta vamala în orașul tău sau in Vaslui? Posta vamala nu e la granița, cred că faci confuzie. Posta vamala este un oficiu poștal precum e cea posta romana aflat în orașul unde locuiești sau unul din apropiere a localității. Nu are nicio treabă cu vama de peste Prut. De ce de 10 ori? Pachetele nu o să-ți vina după 1-2 săptămâni, ci după 4 săptămâni, 6 săptămâni ori au fost cazuri de au venit și după câteva luni bune. Unele pot veni adunate depinde de chinezi cum le pune la poștă, sa ai norocul să îți vina într-o singură zi cate 3-4 pachete sau mai multe. Poți face o comanda și de 100 euro de la un singur chinez deși plătești taxe vamale plus TVA. Ce este trecut peste 500 euro din câte îmi aduc aminte deja trebuie sa ai factura pe firma, se consideră că faci comerț cu ele, doar dacă chinezul pe pachet va scrie o valoare mai mica scapi mai ușor.
Intra pe grupul de Facebook - Totul despre AliExpress.ro acolo vei găsi de la alții răspunsul cat exact sunt taxele de la. posta vamala. Cere păreri despre produsele pe care dorești să le cumperi daca au mai luat alții și cum sunt ca și calitate. Ah și de preferabil să plătești cu PayPal in cazul in care chinezul îți trage teapa ori se pierde pachetul pe drum, îți poți recupera banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti comanda oricate produse vrei si plătești cu cardul. Coletul il vei ridica de la posta, dar durează si 2-3 luni până ajunge, si chestia e că nu ai nicio garantie ca hainele iti vor veni bine. Dacă dai comanda de mai multe produse dar de la vânzători diferiți, nu iti vor veni toate odata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Denisa0954):

Am auzit de o taxa vamala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează