Avem un nou concurs! Castiga o invitatie la cursul online de Introducere în Design interior – Stiluri şi principii decorative

Avem un nou concurs! Castiga o invitatie la cursul online de Introducere în Design interior – Stiluri şi principii decorative

Dragilor,

 

V-am pregatit un nou concurs ca nu cumva sa va plictisiti in aceasta perioada:) Impreuna cu prietenii de la Fundatia Calea Victoriei punem la bataie o invitatie la cursul online de Introducere în Design interior – Stiluri şi principii decorative care va incepe pe 24 aprilie.

Acest curs se adresează pasionaţilor de design interior care doresc să aprofundeze principiile decorative de bază şi direcţiile stilistice, istorice şi contemporane, în acest domeniu. El e alcătuit din 4 ateliere cu frecvență săptămânală, iar vârsta minimă de participare e 16 ani.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați mai jos, în comentarii, motivația voastră, de ce vă doriți să participați la acest curs. Pasionații și doritorii pot lăsa răspunsurile lor până pe 19 aprilie, iar noi vom alege câștigator postarea cea mai convingătoare.

Succes!

 

L.E. Castigatorul e cristi202

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Candva, zugraveam peretii intr-o singura culoare. Imi placea si asa, luam o casa sau un apartament degradat, si ce lasam in urma, faptul ca schimbam ceva concret in bine in lumea asta, imi dadea o satisfactie imensa. Mai apoi, mi-a venit ideea sa pictez peretii pe care ii zugraveam, si am lucrari in acest sens, si pentru copii, si pentru oameni mari. Insa, mai tirziu, cand am intilnit pe cineva cu master in design interior, si am avut o discutie interesanta si am vazut lucrarile lui, am realizat ce inseamna cu adevarat designul interior. Amenajarea interioara poate schimba in bine un loc, o pictura decorativa o poate face si mai bine, insa doar designul interior poate desavirsi acel loc. De atunci, mi-am dorit sa fac un curs in domeniu, insa nu mi-am permis acest lucru. Am mai "prins" cate ceva de pe net sau din alte parti, dar nimic nu se compara cu un curs la care participi. De aceea as vrea sa particip la acest curs.

| IsabelaIssa a răspuns:

Bună! Mă interesează acest curs, pentru că vreau să experimentez lucruri noi. Sunt pasionată de tot ce e frumos, artă, culori, combinații de orice fel. Experiențele sunt importante pentru mine și consider că atunci când învățam, este un lucru benefic indiferent de domeniul ales. Felicitări pentru această inițiativă și mulțumesc pentru această oportunitate!

| aditimus a răspuns:

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful.
Si cu asta am spus totul.
Sa nu vorbim despre design ci sa lasam ochii sa vada ce am vrut sa spunem.

| Donsavas a răspuns:

Doresc sa o înscriu pe sora mea. Este pasionată de design interior. Este mai in varsta dar are timpul necesar de a invata multe. Ce trebuie să facă pentru a participa la cursuri online?

| TPU.ro explică (pentru Donsavas):

Buna,

Daca doreste sa participe la concursul nostru trebuie doar sa urmeze pasii din articol. Altfel, poate intra pe pagina celor de la Fundatia Calea Victoriei pentru a citi mai multe si alege cursul dorit.

Cristina, TPU.ro

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Donsavas):

Cursurile sunt pe bani, nu sunt gratuite costă 350 lei.

| CristianIonut00 a răspuns:

Vreau sa particip la acest curs deoarece nu am nici o cunostinta in acest domeniu, ceea ce ma motiveaza sa invat si de ce nu sa dezvolt artistul din mine si poate sa fac o cariera din asta. Consider ca acest curs imi va deschide oportunitati noi in viata ceea ce ma starneste si mai mult sa castig acest concurs.

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

De ce n-am vazut asta mai evreme?

| DanielDanny a răspuns:

Ar fi frumos sa ma orientez spre un alt domeniu care in principiu ar fi un skill pe care toti ar trebui sa-l avem pentru a ne face fiecare casa, sala de petreceri, sala de conferinta etc. frumoase!
In cariera am avut multe esecuri, nu mi-am gasit deloc locul in societate si mai demult ma candeam sa incerc in acest domeniu, dar ori nu prea sunt scoli, ori sunt prea scumpe sau nu sunt intr-o locatie apropriata!
Mi-a placut mereu sa organizez lucrurile si sa le dau valoare estetica, sa combin culori, chiar daca nu prea am avut cu ce lucra...
Cateodata mai si pictez ca hobby, dar starea din ultimul timp m-a facut sa imi pierd motivatia si simt ca imi trebuie ceva nou sa ma inspire!

| JamesWatson a răspuns:

Mi-ar plăcea să particip.
Deoarece m-am cam plictisit acasă.
Ar fi o activitate care îmi va preocupa timpul.
Sper tare ideea!
Succes tuturor celor înscriși!

| SoCristian18 a răspuns:

Salut as fi foarte incantat sa particip la acest curs deoarece as vrea sa invat cum pot aranja locuinta in asa fel in cat sa existe liniste in toate colturile ei, dar si pentru a oferi aceste sfaturi si cunoscutilor. Cosnsider ca design ul interior iti poate da toata energia de care ai nevoie in timpul zilei.
Va multumesc!