Seria concursurilor continua! Participă și poți câștiga o invitație la cursul online de Organizare eficientă a locuinţei!

Seria concursurilor continua! Participă și poți câștiga o invitație la cursul online de Organizare eficientă a locuinţei!

Dragi TPU-isti:),

 

Deja v-ați obișnuit cu concursurilor noastre, așa că azi avem unul nou pentru voi cu un premiu pus la bătaie tot de prietenii noștri de la Fundația Calea Victoriei.

Puteți câștiga o invitație la cursul online de Organizare eficientă a locuinţei – Simplificare şi confort pentru casa ta care va incepe pe 4 mai. 

Scopul acestui curs este să ofere soluţii practice de optimizare a spaţiului apelând la tehnici de planificare, debarasare şi organizare venite din Orientul Îndepărtat şi adaptate la realităţile europene.

Scrieți în comentarii până pe 29 aprilie de ce vă doriți să participați la un asemenea curs si puteți sa ne luați premiul daca sunteți chiar convingători :)

 

L.E. Castigatorul e Emilia:) Felicitari!

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Cursurile sunt contracost?

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cursurile sunt contracost, insa daca participi la concursul nostru poti castiga o invitatie. Asta inseamna ca pentru cursul de Organizare eficienta a locuintei nu vei plati nimic daca tu vei fi castigatorul.

| a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc pentru raspuns, o zi frumoasă.

| a răspuns:

Imi doresc sa particip la acest curs pentru a invata ceva nou, a putea organiza toate lucrurile din locuinta intr-un mod practic si la indemana, pentru a putea diferentia obiectele inutile de cele cu adevarat utile si de a crea un aspect placut, relaxant si liber in casa.

| a răspuns:

Casa mea e o nenorocire totala, mi-ar folosi serios asa un curs!

| a răspuns:

Nu stiu daca s-a postat commul celalat pentru ca nu apare, vreau sa particip la acest concurs pentru ca sigur voi avea ceva de invatat, si daca ar fi sa castig cum vad in comurile de mai jos ca se aduce vorba ce o (casa), sincer as dona-o unu baiat care-i data i-a murit si el este singurel si amarat.
Eu nu vreau casa am 3, dar daca o castig pe el il voi baga in ea!

| a răspuns:

Doresc sa particip la acest curs, deoarece, doresc sa transform haosul din casa mea cu ajutorul organizarii si simplificarii intr-un mediu armonios, in oaza mea de liniste si frumos.

| a răspuns:

Cursul mi-ar fi extrem de util pentru ca urmeaza sa imi schimb locuinta in perioada urmatoare si as vrea sa stiu cum sa imi organizez cat mai bine noua casa.

| a răspuns:

As dori sa particip la acest curs, fiindcă, acum mai mult ca oricând, am înțeles cât de important e ca o casa sa fie organizata și confortabila. Sa nu fie doar o casa, sa fie acasă happy

| a răspuns:

Mi-aş dori să particip la acest curs pentru a învăţa cum să transform apartamentul de două camere înghesuit, dar cu un balcon generos, într-un spaţiu primitor care să găzduiască atât iubirea dintre mine şi logodnicul meu, cât şi nevoile şi pasiunile fratelui meu mai mic - cel de-al treilea chiriaş al căsuţei noastre din Bucureşti. Pentru că pandemia ne-a dat nunta peste cap, implicit planurile de a ne cumpăra un locşor al nostru şi a ne muta singuri, eu şi jumătatea mea mai bună ne-am decis că vom mai locui în formula de trei pentru cel puţin şase luni. Mi-ar fi extrem de utile sugestii şi idei despre cum să aduc mai multă intimitate şi lumină dormitorului nostru, care stă ascuns în fundul apartamentului, dar şi un plus de confort sufrageriei, deseori sufocată de Xbox, ghiozdane sau alte bagaje, lumânările mele parfumate sau figurinele cu soldăţei ale bărbaţilor din casă. Mulţumim pentru această oportunitate şi sănătate (#stămacasă)!