Câștigă o invitație la cursul online de Jurnalism narativ pentru adolescenţi!

Câștigă o invitație la cursul online de Jurnalism narativ pentru adolescenţi!

Am revenit cu un nou concurs unde puteți câștiga o invitație la cursul online de Jurnalism narativ pentru adolescenţi desfășurat în perioada 17-21 august.

Temele cursului online sunt:

1. Ce este jurnalismul narativ – ce-l caracterizează şi ce reguli trebuie să respecţi.

2. Idei – cum alegi ce documentezi.

3. Cum recunoşti şi strângi informaţiile relevante pentru povestea şi cititorii tăi.

4. Structură – cum pui cap la cap materialul pe care l-ai strâns.

5. Editare şi rescriere.

Spune-ne într-un comentariu de ce anume dorești să participi la acest curs și poți fi chiar tu câștigătorul invitației. Premiul se va acorda prin tragere la sorți. Vă puteți înscrie la concurs până pe 12 august

 

Succes, dragilor!

Castigatorul e pgoff8500.

 

15 răspunsuri:
| Yusuke16 a răspuns:

Salut. Sunt un "scriitor analfabet" in cautarea cuvantului.

| Elena9328 a răspuns:

Vreau să particip la acest concurs pentru că îmi place să povestesc și altor persoane experiențele mele de viață, si de ce nu, să ajut și să îndrum cât pot eu de mult. Îmi place să le ofer oamenilor o caracterizare a anumitor evenimente, imaginându-se atât de bine acestea, ca și cum și ei la rândul lor au trecut sau au fost acolo. Sunt de părere că mai am multe de învățat, și mi -aș dori să particip la acest concurs tocmai pentru a avea o bază mult mai statornică și mult mai bine documentată pentru a capta mult mai bine atenția cititorului.

| misssuccubus a răspuns:

Da..mereu adolescentii au prioritate smh.

| Bozgi200 a răspuns:

Cu concursul de nutriție ce s-a întâmplat?

| TPU.ro explică (pentru Bozgi200):

S-a terminat happy

| Bozgi200 a răspuns (pentru TPU.ro):

Pai și câștigătorul? Nu a fost anunțat nimic

| Anonim15032001 a răspuns (pentru Bozgi200):

Ba da, eu sunt. happy

| TPU.ro explică (pentru Bozgi200):

Castigatorul a fost contactat si e anuntat in cadrul articolului.

| SasaSasa2000 a răspuns:

Bravo ție.

| împreunăfacembine a răspuns:

Îmi doresc să iau parte la acest curs, deoarece meseria mea de viitor vreau sa fie în domeniul jurnalismului. În prezent sunt redactor la un ziar.

| Ioanaange a răspuns:

"Voi fi poet, scriitor, dramaturg... voi fi celebru, şi dacă nu celebru, voi fi notoriu."

Oscar Wilde în Cartea sfârşiturilor
Nu pretind că dacă Oscar Wilde nu ar fi gândit aceste cuvinte aș fi facut-o eu, dar știu că dacă Oscar Wilde nu ar fi devenit celebru asa cum și-a dorit, eu nu aș fi trăit acum crezând că visurile pot deveni realitate. Alambicat, impropriu pentru o eleva ce studiază matematică-informatică, dacă m-aș fi luat după ceea ce învăț la liceu, probabilitatea ca eu dintre toți colegii, prietenii, cunoscuții si necunoscuții mei, sa public o carte, era de 1 la 1000000 mai mult sau mai puțin. Nu sunt aici pentru a va spune povestea mea, despre cum am reușit să scriu și să public primul meu roman, despre ușile care mi-au fost închise în nas pe parcurs și pe care am învățat să le deschid cu piciorul. Asta voi face cândva. Sper ca acest curs sa ma ajute să-mi spun povestea, pe a mea și pe a personajelor mele, pentru ca și alții să învețe ca mine de la Oscar Wilde că literatura este un domeniu în care se poate sa răzbești. Si daca nu voi castiga acest concurs, voi castiga o alta șansă de a da cu piciorul într-o usă care, în final se va deschide pentru mine.

| Anonymous4433 a răspuns:

Vreau sa iau parte la acest curs deoarece, sunt pasionata de literatura si as vrea ca in viitor sa abordez o cariera in acest domeniu.
Ma consider o persoana creativa, cu o imaginatie colorata, cu ajutorul careia pot incepe si duce la bun sfarsit descrieri si povesti ce merita citite. Ador sa imi impartasesc ideile si gandurile altor persoane astfel.
Pentru mine ar fi o sansa de a invata ceva nou si a capata putina experienta.

| LG280 a răspuns:

Am un blog pe care vreau sa-l dezvolt cu ajutorul acestui curs.

| pgoff8500 a răspuns:

Mi-aș dori să particip la acest curs deoarece am cunoștințe în acest domeniu dat fiind că sunt la profilul Filologie și fac parte din echipa de jurnalism a liceului. Mi-ar plăcea să povestesc experiențele mele, dar să le ascult și pe ale altor oameni. Mi-ar plăcea să îmi îmbogățesc stilul de a scrie și articole, dar și eseuri! Sunt sigur că pot face o impresie bună!

| Rucss777 a răspuns:

As vrea sa câștig invitația deoarece parintii mei nu au incredere în mine ca imi pot forma o cariera in acest domeniu, iar eu vreau sa le dovedesc ca se poate, sunt pasionata de asa ceva, imi place sa adun informații si apoi sa le prezint. Câștigarea invitației pentru mine ar fi un vis îndeplinit. happy