|

Care este faza cu URSS ul? Cu cuvintele voastre, fara trimiteri la diverse site uri, ca nu înțeleg. Mersiii din tot sufletul!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Uniunea republicii socialiste sovietice era legata de stalin in mare parte, ala era fanatic cu crimele. Arunca oameni in gropi si ii impusca apoi le fura resursele naturale, malai, faina, grau etc. Polonia a fost afectata cel mai mult pe urma lui dar nici rusii nu au duso asa bine cat credem noi. Era incantat de torturi si lagare de concentrare sa vada cum e sa chinuie oamenii si asa mai departe. Dupa el a venit Reznev in timp ce era la mijloc altul care incerca sa faca o tara mai moale nu asa stricta dar Reznev a infiintat razboiul rece ajutand vietnamezii cu armament pentru a nu fi derotati de americani, era gelos pe america mai mult avea un spion la CIA care trimitea informatii confidentiale catre vietnamezi. URSS a fost si in al 2º razboi mondial fiind aliat cu hitler apoi l-a tras in teapa pe scurt comunism. In Youtube daca cauti documentarele cu razboiul rece si stalin o sa iti placa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care sa fie faza, e Mama Rusie de pe vremea lui Stalin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

URSS = Uniunea Republicilor Socialiste Sovietice. Cu alte cuvinte, o uniune a mai multor state cu acelasi regim politic (socialist), cu acelasi conducator, cu aceleasi obiceiuri si legi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează