| Nestiutorulnou a întrebat:

Salutare! Deci, se pare ca ma pricep cat de cat la desen (vedeti aici ultimul meu desen: https://imgtr.ee/image/20230407-152857.I0r2r ) si as vrea sa vand desene. Stie cineva cum si unde pot face asta? Sunt din Targoviste, apropo. Online nu ma bag, pentru ca mi se pare o bataie de cap, plus ca nu am card de credit.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

That page doesnt exist.

| Nestiutorulnou explică (pentru darrio2007):

Mda. Ieri mergea, nu stiu de ce. Incearca asta: https://imgtr.ee/image/20230407-152857.IvtZL

| darrio2007 a răspuns (pentru Nestiutorulnou):

Chiar te pricepi să stii.

| Nestiutorulnou explică (pentru darrio2007):

Mersi frumos!

| dullcat a răspuns:

Buna.Portretele in creion se vand cel mai bine atunci cand se apropie de hiperrealism.Iti sugerez sa mai lucrezi la proportii si contrast, definitie etc.

Succes.

| Nestiutorulnou explică (pentru dullcat):

Nu fac numai portrete in creion. Fac cam orice, atata timp cat am o poza sau ceva dupa care sa ma orientez.

| Alinuța00 a răspuns:

După parerea mea, ar trebui să te mai perfecționezi, ești talentat dar nu destul astfel încât oamenii să sară imediat să îți cumpere arta, mai ai mult până sa ajungi în punctul ăla. Exerseaza cu timpul si ai răbdare.Ai avea mult mai multe șanse să vinzi desene mai repede daca sunt pictate.Eu daca ar trebui să aleg dintre un desen si un tablou pictat,aș alege tabloul, are mult mai multa viata decât un desen.Zic asta pentru ca, presupun ca daca te pricepi la desen te descurci la fel si la pictat.Din nou e doar opinia mea, dar indiferent de ce vei vinde, nu o sa fie o sursă de venit constantă, maxim doar un hobby din care mai câștigi cate ceva.Nu cred ca e o afacere bună...desenele o sa se vândă foarte greu, si nici prețul nu o sa fie unul profitabil. Daca totusi vrei sa ti expui arta si sa o vinzi, încearcă cu tablouri, sunt mai căutate decât desenele in creion, de nu te descurci cu tablourile, poți face autoportrete la comanda.Alta varianta de expunere decât internetul nu prea vad. Daca ai avea un loc al tau unde sa le poți vinde în aer liber ar fi ok.

| Nestiutorulnou explică (pentru Alinuța00):

Asta e si ideea, e mai mult un "side mission", daca stii ce spun. Eu altceva vreau sa fac cu viata mea happy
Iar legat de tablouri, n-am nici culori, nici pensula, nici panza (se picteaza pe panza, cu o pensula si culori speciale, nu?)...mai nimic, ce sa mai. Nici macar un spatiu unde sa pun suportul panzei ca sa pictez.

| Alinuța00 a răspuns (pentru Nestiutorulnou):

Nu ai nevoie de pensule sau culori speciale, însă daca vrei sa iasa ceva calitativ si frumos, trebuie sa ai si niste instrumente mai scumpe.Dar când spun scumpe nu te gândi la ceva exorbitant.Tot ce ai nevoie pentru un început, se învârte în jurul la 300 de lei.Inainte să spui că poate sunt mulți bani,daca talentul tău e pe masura,banii pot ajunge dublu inapoi.E doar un sfat, eu consider că tablourile pictate se vând mai bine, cunosc persoane care livrează prin curier tablouri la comanda, clientul trimite o poza cu ce dorește, persoana pictează, trimite prin curier și plata se face online. Oamenii sunt dispuși să plătească și sute de euro daca le oferi ceea ce vor.

| HabarnamJK a răspuns:

Nu prea ai unde sa vinzi, ar fi fost mai usor sa vinzi arta online, cumparatorii platind prin card sau paypal

| Nestiutorulnou explică (pentru HabarnamJK):

Mie imi spui? Fani anime care cer sau deseneaza creaturi jumatate om, jumatate animal sunt cu carul laughing