Ce masini sunt pentru un tanar care face 5-600 km pe zi si are probleme cu banii?! Ma refer ce marca. la ce bani si consumul!
Ce masini gasesc la 3000 de euro in Romania care sa consume putin! Nu conteaza Diesel/Benzina! Si cateva caracteristici despre ea!
Ce parere aveti despre http://freehdwall.blogspot.com/ ce categorii noi ati vrea sa vedeti. TKS
Cum pun masini la underground 2?
Deci atc -ul este pe trei roti din 1985.
Atc-ul este pe trei roti una in fata si doua pe spate si anul 1985...
Unde pot gasi piese pentru atc 250 honda decci ma intereseaza planetara si butuci de spate...
Am o problema. Am acest gps http://www.wayteq.ro/ro/products/old-products/navigatie-gps/wayteq-x620 si conform sfaturilor voastre, la o intrebare anterioara, am lipit un super autocolant pentru a-i inveseli...? (mai mult)
La motocicletele de teren lantul este drept sau cu intinzator? De ce nu cade lantul al acestea?
Iveco daily basculanta CARBURANT : MOTORINA PUTERE : 120 CP, cam cat la % consuma o masina de genul asta? dau fundita :*
datiimi simie trade hack la metin2 sa mearga pe sv private funda
Care este cea mai buna motocicleta pentru off-road? Yamaha; aprilia; KTM; Kawasaki sau Honda? Cat ar costa una de mare capacitate?
Salut baieti m-am sucit total acum nu mai imi iau un scuter la 800e ci un cross la 800e deci ce sa imi iau o Yamaha DT 125 2004 sau o aprilia rx 125 2004?
Salut :) as vrea sa ma apuc si eu sa fac scheme cu jumperu' sunt INCEPATOR... ce jumpere imi recomandati?
Am un radio-casetofon vw alpha in masina si nu stiu cum sa caut posturi manual si cand dau auto-search nu se opreste unde gaseste un post. Nu stiu ce se face de pe butoanele TA TP AS AF ...etc Are cineva? (mai mult)
Buna Ziua Am si eu un Seat Cordoba 1, 4 pe injectie si consuma cam 12% Ea normal consuma cam 6%, am schimbat filtru de aer, filtru de benzina, si tot consuma mult. Va rog daca stiti o solutie sa-mi...? (mai mult)
Ce scuter sa imi cumpar aprilia sr 50 sau peugeot jetforce 50?
Dau funda daca imi dati si mie jocuri pentru pentium 4
Dau funda celui care imi da niste jocuri pentru pentium4 in gen fable plzzz sau mafia
Salut, imi sta aprins tot timpu becul aprins de la frana de mana la logan, ce sa fie?
Draga TPU am si eu o nelamurire. Anul trecut mi-am cumparat un Audi A8L W12 6.0.l full etc. o masina foarte foarte buna, dar as dori sa vand masina asta care repet este extraordinar de buna si sa imi cumpar...? (mai mult)
Logan 1.2 16V 75 CP, ar merita o astfel de achizitie pentru 6250E(3250E in programul rabla)? Din cate am inteles la acest nivel de echipare nu are niciun fel de incalzire(numai vorbesc de aer conditionat)....? (mai mult)
Va rog mult dati-mi un site unde pot face chestionare auto pentru categoria B. a fost aia de pe drpciv da nu stiu ce am facut ca nu imi mai apar chestionare:( dau funda.va rog mult!
Cum setez ceasul de la bordu de la logan?
Pentru o masina off-road ar fi mai bune arcurile coloidale sau cu paci? Pentru o astfel de masina nu iti trebuie amortizor? Ca am vazut ca unele nu au!
Cat costa un ITP pentru un Logan 1.6? Multumesc.
Ce parere aveti am un pc destul de bun ? este pentium 4 dual cpu e2180 2.00ghz 2, 00gb og ram
Am de facut un proiect despre Transportor fără organe flexibile si am mare nevoie de ajutorul vostru. Daca stiti voi vreun site ceva mi-ati fi de foarte mare ajutor. Dau funda
Cum resetez service inspection la un Golf 4 An1999 Motor 1.8 cmc benzina?
Ce marcă de masină mi-aţi recomanda să cumpăr în limita unui buget de 7000 – maxim 9000 euro?
Bine stiu am 11 ani dar mar iteresa pretu de lei sau dolari la un chevrolet camaro ca as fi interesat dupa ce imi iau carnet sa-mi iau o masina sau este doar o imitatie raspuns=funda:D
Doresc să achizitionez o maşină ieftină pentru mersul prin oraş si pentru plimbări pe distanţe nu foarte lungi. Ce marcă de masină mi-aţi recomanda să cumpăr în limita unui buget de 7000 –...? (mai mult)
Cati cai, cat ar consuma aceste tractoare? http://www.youtube.com/watch?v=C3eRru7LfMw. De ce aceste tractoare au rotiile din spate mari si late si cele din fata minuscule?
Ce ulei trebuie la scuter de 49 in 4 timpi?
Pentru cei din Buzau cam cat costa inmatricularea unui BMW M6 cu motor 5.5 V10?
am vazut pe un site, autogeneral.ro ca trebuie sa dai un examen psihologic si nu inteleg de ce. Ce legatura are acest examen pentru cei care vor sa devina soferi pe trailer?
Buna:d Am mare nevoie de ajutor:-s Parintii mei si-au cumparat o masina si nu o pot inmatricula in tara pentru ca e foarte scump(ii lipseste briful mic, sau ceva in genul, iar masina e cumparata din...? (mai mult)
Cat ar costa montarea de aer conditionat pe un Matiz? La un atelier acolo...eu estimez cam 500-1000 euro... voi ce stiti? :|
imi spuneti si mie un site de unde sa gasesc cauciucuri pentru un pit bike?
Cum pun melodi fara videoclipuri pe youtube?
Ce bmw este cel din nfs most wanted ala cu care incepi spuneti-mi modelu de ex m3 sau 330 etc?
Hai mah dati-mi si mie nfs word beta va implorr plzz dau funda
Spuneti-mi si mie un metin privat cu arme epice dau funda pentru cel mai cool sv
Are cineva receiver de la volan porsche 911 turbo wheel?
Ce tip de telefon merge la car kit Ford Mondeo 2003?
Care este cea mai puternica masina din lume? Care a castigat cursa auto : ferari, porsh, ford, mertedez si mitzubishi... fundita***
Cate taxe trebuie sa platesc la masina? cam ce taxe sunt, stiu doar de :asigurare, taxa auto, rovigneta, si cam ce taxe mai vin?
De unde pot descarca the hulk sa nu fie demo
Care este varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere categoria B...cand pot da cel mai devreme de permis?
Cine vrea fundita? cine ma invata primul cum se da o primeste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.