Ce are diferit o toba care face galagie de o toba normala? fundita
La masina(Suzuki Samurai)langa frana de mana, in spatele reductorului intre scaune este o...(gen parghie) care se roteste! La ce se foloseste?
O masina de off-road ce suspensie are:dependenta sau indepententa?
Stie cumva cineva de unde pot procura harta APS COMAND MERCEDES varianta 4? (pentru necunoscatori, e pentru GPS ). Multumesc anticipat
Ziceti-mi preferintele voastre la masini cu tot cu model (ex audi a4) dar sa fie ceva ce poate sa isi ia romanu de rand vreau sa vad preferintele voastre funda pentru cel mai frum model :D?
Am cumparat recent un Hyundai coupe inscris pe Italia, am targa, asigurare, itp, certificatul de propietate, precizez ca am facut doar contract de vanzare cumparare deci nu sunt trecut in carte. ce...? (mai mult)
Salutare, as avea o intrebare...care stie care este viteza maxima la Passat 2007, 2.0 FSI de 150 cai? merge mai mult de 230km/h? Ca... Passat 1.9 TDI 105 cai stiu ca merge 210 km/h Multumesc :)
Ce masina de familie ati alege de la marca Mercedes? Eu as alege Mercedes E Class T-Modell.
Hello TPU, again ziceti-mi si mie statusuri de Xmas :D Originale :D Fundii pentru cele mai originale :D
Este scumpa ingrijirea modelelor Volkswagen?
Buna seara.Azi ma grabeam acasa, cu masina, si fara sa-mi dau seama aveam vreo 65 km/h pe bulevard.Am vazut loganu de politie cu radaru, nu m-a oprit dar radaru cred ca m-a prins.In cat timp voi...? (mai mult)
Care are de vanzare motor de 1000 cc sa ma contacteze. Sarbatori fericite!
Taicamio si-a luat un Opel Vectra din 2008 la sh cu 7000 euro... masina e f buna. pe bord are un telefon-bluetooth cu care poti vorbi la telefon in timp ce conduci, are microfon si difuzoare sunt boxele...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri cu tiruri:D Merci;) dau funda!
Acum cateva zile tatalui meu i s-a rupt ambreajul la masina. [OPEL Astra " breck 2002 :-? cred ] Cand la dus la reparat i-a luat 3.300 ron [ 33 de bulioane :)) ] Atata face in general? [ cei care au...? (mai mult)
Care stie cum sa schimbi limba la calculator de bord la Opel Zafira?
Salut ce sa imi cumpar aprilia rs 125 din 98 sau o YAMAHA DT 125 din 2004
Revin cu o intrebare pentru cei ce se pricep la motociclete vn primavara si fac 16 ani si as dori sa imi iau un aprilia rs 125 din 98 ce parere aveti despre ea :D? PS: Un motor de 250 tot cu a1 se conduce?...? (mai mult)
Cum fac sa aflu parola altora de pe messenger?
Am nevoie de schema unei cutii de viteze hidramate, de Daewoo Leganza. Puteti sa ma ajutati?
Cit costa o lamburghini galardo?
De unde pot si eu descarca 18 wheels of steel across america? multumesc!
Daca ati avea bani ce masina v-ati lua? Eu as vrea un VW California:X
sunt intr-o mare dilema ce sa cumpar? un peugeot 607 motor diesel 2.2, sau un opel vectra c. nu stiu amandoua imi plac dar nu stiu la ce sa ma hotarasc, astept sfaturi pro si contra. va multumesc...? (mai mult)
Jantele caror marci auto sunt compatibile cu cele pentru peugeot?
Autovehiculele din categoria C si C+E pot fii conduse de la 18ani in urma terminarii scolii de soferi?
Motorul poate sa mearga cu apa?
Hai sa facem un versus: Motor benzina vs diesel. Opinii pro si contra, avantaje si dezavantaje, de ce ati alege/nu ati alege diesel/benzina, ce aveti sau ati avut, sunteti multumiti sau nu? Tot ce se...? (mai mult)
Vin si eu cu o intrebare! Daca vreau sa ma inscriu in ciclism, sunt din arges.Merg pe bicicleta de 11 ani(acum am 15)...va trebui sa-mi cumpar eu cursiera sau sa vin cu bicicleta pe care voi alerga? P:S? (mai mult)
Spuneti va rog vreo denumire la un magazin din Chisinau cu piese auto?
spuneti-mi va rog unde pot gasi in Moldova Discuri pentru VAZ NIVA 2121? Si cam cit costa unul? multumesc anticipat
Are cineva idee sau stie cum pot trimite un scuter in alt oras din romania si cam care ar fi costurile? va multumesc pentru orice ajutor...
Tocmai am luat un ford ca din 2001 dar am manualele lui in lb germana ma poate ajuta cineva cu un link de unde pot downloada gratuit manualele in lb romana dau funda
As vrea sa cumpar un cross de 80-85cc dar sa nu fie prea scump. stiti ceva siteuri unde pot gasi ceva ieftin?
Pentru cei care au vectra b 1.6 16v. Ce consum aveti la el, atat in oras cat si in afara si daca stiti cum sa fac sa schimb unde e temperatura sa imi arate consumul
Din ce este facuta grila(masca)aceea ca o sita? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2336/2532593104_8720d00bf5.jpg& imgrefurl=http://forum.wrs.ro/viewtopic.php%3Fp%3D34745%26sid%3D1189085b7d6a9f5da52837e9cbdc20cf&...? (mai mult)
As dori si eu manualu de la ford ca un site ceva orice
Salut cine are gta romania 2! si da ca il aveti stiti cum sa faceri sa niga da ca stiti spuneti-mi si mie va rog tenchiu
Am masina inmatriculata in Italia.In februarie scade asigurarea. O pot reinnoi aici in tara? Am auzit ca se poate, dar unde?
Dau fundita (unde pot gasi negativele unor melodii?)Adica colinde
Din ce material este facuta grilahttp://www.google.ro/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2336/2532593104_8720d00bf5.jpg& imgrefurl=http://forum.wrs.ro/viewtopic.php%3Fp%3D34745%26sid%3D1189085b7d6a9f5da52837e9cbdc20cf&...? (mai mult)
Cum se schimba numele de hi5 cum fac?
Salut.am si eu o intrebare cunoaste cineva vreun tip sau vreo firma care se ocupa cu transporturi(plecare romania pana in germania). Am de luat de acolo 2 biciclete si nu stiu pe nimeni care ar putea sa...? (mai mult)
Vreau sa dau de carnet. ce trebuie sa invat? legislatie? imi suneti va rog tot ce trebuie sa invat pentru carnet categoria B. ce cartii sa imi iau sau sa le iau de pe net...etc. mersi :d
De ce voi barbatii iubiti masinile atat de mult? sunt curioasa:):x
Vreau sa incep sa invat pentru carnet categoria B. si vreau sa stiu mai exact ce trebuie sa invat...legislatie.semne.nu stiu! deci imi puteti spune ce sa caut ce sa iau? mersi :D
Cine are cap de planetara pentru Kia Rio?
Cine imi zice cum se pronunta marca aceasta koenigsegg primeste fundoi(scrieti pe litere cum se pronunta)
Cum se numeste programul ala, Cand te duci cu masina in servis si o pune pe tester, cum se cheama softul, si de unde il pot descarca, sau face rost...cu bani sau fara... dau funda pentru cel mai folositor? (mai mult)
Ce masini va plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?