Care este cel mai bun tip de masina din lume?
Vreau sa cumpar un renault megan din 2003, are 170.000km,dotari:geamuri electirice, aer conditionat, proiectoare, culoare alba, costa:2.750 de euro. Sa o cumpar?
Se merita sa fii motociclist in Romania?
Mai apare Half Life 2 Episode 3? Daca da, cand?
Cam cat costa inmatricularea unui autoturism cu motor de peste 3000 cm3?
Cat de grava este lipsa asigurarii auto in cazul unui accident rutier (pagube materiale)? ce risca un astfel de conducator?
va rog sa imi spuneti si mie daca stiti, imi expira scoala de soferi in 5 zile, mai pot baga dosarul pana atunci?
Imi ziceti si mie niste filme faine? nu conteaza genul, doar sa fie filme care merita vazute! :) :)
De ce este universul atat de mare?
O INtrebare. Cine vrea sa cumpere un radio-casetofon de Mercedes Benz+casa pentru 6 CD-uri :X. Cine vrea sa imi ceara ID pe TPU. Rog seriozitate. App. sa fie din Videle sau Bucuresti / Alexandria
Cate masini duster s-au vandut in Romania pana in prezent?
Cat costa teava de esapament pentru Renault Clio? plz help dau fundita.
Cat costa teava de espament pentru Renault Clio? Plz help! dau fundita.
E bun un ktm motor 150 cmc 4 timpi chinezesc mini-moto am unul si de 10 luni nu s-a intamplat nimic? Uitati siteul cu el va rog uitati-va http://www.hbmotor.hu/index.php?page=shop.browse& category_id=19&...? (mai mult)
Imi poate spune si mie un posesor de Aprilia RS125 cat este consumul? Multumesc.
Salut, m-ar interesa sa stiu daca exista un moped in genul yamaha tzr 50 sau aprilia rs 50 dar care sa aiba schimbat-or de viteze automat ( mi se pare mai comod, da sunt un lenes... )
De ce -Dacia- nu e asa cumparata spre deosebire de masinile din alte tari. ex: America- Cadilla si Dodge-ul...
Am un bmw 520 tdi din 2001. vreau sa aflu cam cat ar costa paletii la ventilatorul radiatorului si pompa de apa...
Cam cati km/h are masina mazda Rx7 pe bord
Am un bmw 520 tdi din 2001, l-am accelerat la 4000-5000 de turatii de cateva ori si mi s-a spart pompa de apa si paletii ventilatorului de la radiator, probabil de la o scurgere de ulei.Cam cat ar costa...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune cum pot curata plafonul masinii? Este murdar si trebuie curatat; am incercat cu diverse solutii, dar fara sperante.
Care dintre bmw 350i si bmw 650i este mai buna?
Uleiul de motor Shell este bun sau prost? Stiu ca mobil 1 e mai longeviv dar eu vreau sa testez shell ca imi atrage atentia f mult;)
Pe ce se bazeaza profilul stiinte sociale, care sunt materiile de baza, cine imi explica cel mai bine primeste o mare fundita :X
Va salut. Sunt in stadiul in care am decis sa imi cumpar o bicicleta, prima bicicleta. Pana acum nu am vrut, insa acum ca totusi m-am razgandit, nu stiu ce si cum sa aleg. As avea nevoie de niste indicatii...? (mai mult)
Cine imi poate spune de unde pot achizitiona un air conditioner auto la mana a doua, pretabil la montarea pe un VW GOLF 3?
Vreu sa i-mi iau o masina si nu stiu de care, adica cu cutie automata sau nu, ma gandesc sa i-mi iau un audi A6. Ce ziceti?
Ce masina i se potriveste unui baiat?
Tu ce alarma ai pune pe masina? Care este cea mai sigura?
Daca cineva ma poate ajuta. am un audi a6 din 2002 si am doua probleme.1cind motorul este rece merge perfect dar cind apa ajunge la 90 grade incepe sa se auda ca un" balbait"si nu stiu care este cauza si...? (mai mult)
Care este taxa de trecere cu bacul dintre anglia si spania?
Bună îmi spuneţi şi mie un site unde găsesc scutere faine, rezistente şi ieftine până în 500 euro.
Cine a incercat sa o cheme pe bloody mary? ce s-a intamplat? ea exista?
M-ar interesa daca as putea sa alimentez un astfel de ventilator, la o baterie de 9V. http://www.emag.ro/ventilatoare_/ventilator-rasurbo-basic-silent-40mm-40-x-40-x-10mm--pBasicSilent40mm
Laika a murit inainte sa ajunga pe luna?
Asi vrea si eu modele de numere la masina ceva mai interesant :Dadica ce combinatzie de litere s-ar potrivi cel mai bine la mercedes benz c classe 180 kompressor?:X:X
am un golf 4 1.4 16v benzina si de ieri am o problema foarte grava, am niste trepidatii la relantiu si de cele mai multe ori moare motorul cand nu e in forta. Tin sa precizez ca azi am facut schimbul...? (mai mult)
Deci mi-am descarcat un Gta San Andreas si mi-am instalat frumos dar cand dau clik ca sa ma joc imi apare,, No disc inserted, please insert the CD/DVD.PLss` ajutati-maaaa` :((:((:(( FunditsSa siiiigur
As vrea o masina gen Dacia Logan MCV. Dar exista una la ca ea dar sa coste mai putin?
Pentru o masina de teren ce motor ar fi mai potrivit unul diesel sau pe benzina?
Care e cel mai bun tip de masina?
Buna din nou baieti in legatura cu reglarea farurilor la o Xantia.Am gasit rotita dar ca sa realizez ca merge in gol=))nu se poate asa ceva:))rotesc de ea pana imi vine acru ce sa fac?:))
Imi puteti da un site unde pot cumpara un motor de Kymco Dink 150 Cmc-4 Timpi?
Ce masina pot sa-mi iau cu 5ooo de euro? dati-mi cateva exempe. pupici!
O simpla curiozitate:este vreo metoda de curatare simpla dar buna a motorului inaintea schimbarii uleiului?(in interior, inainte de adaugarea noului ulei)
Maine-mi face instructorul dosarul pentru intrare-n scoala. Tot maine voi da si examenul ala preliminar in care trebuie sa fac cel putin 15 intrebari corecte din 26? Nu ca mi-ar fi frica deoarece ma descurc...? (mai mult)
Tocmai am cumparat un nissan primera din 2004, 1.8 benzina, 65000km reali, arata bine de tot din toate punctele de vedere. ce-mi puteti spune despre ele si bune si rele. scuze nr de franta ca aici sunt...? (mai mult)
Am un scuter Gilera tip c14811, am tras o tranta cu el si mi-am spart semnalizatoarele fata spate plus din carcasa o parte, ajutati-ma cu niste adrese de magazine virtuale sau pravalii cu accesori pentru...? (mai mult)
Am un scuter italian gilera, am cazut cu el si mi s-au spart semnaliztoarele, fata spate si niste aparatoare; daca poate cineva sa imi dea niste adrese cu magazine, s-au magazine virtuale sa imi cumpar...? (mai mult)
Spuneti cate mai multe lucruri despre diferentele intre motoarele pe benzina (Otto) si motorina (Diesel). Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?