| IoanaMaria12345678910 a întrebat:

Am picat traseul pentru a doua oară astăzi...ma simt foarte prost, mai are rost sa mai dau odată? Nu cred ca voi lua vreodată permisul

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Daca ai picat traseul mai ai nevoie sa inveti niste chestii, cel mai probabil ai scris pe foaia politistului chestiile subliniate. Daca treci pe rosu si nu acorzi prioritate pietonilor atunci nu esti apta sa conduci, in schimb daca faci greseli minore nu vad de ce sa nu iei. Nici eu nu am luat din prima, am picat cu 24 de puncte, a doua oara cu 30 si ceva, greseli mici care se aduna, a treia oara am facut doar 6 puncte, nu m-am incadrat bine pe o banda, in rest perfect si m-a si dus vreo 40 de minute.

Acum am peste 30.000 km facuti, am condus in Germania Bulgaria Grecia, deci ideea este sa nu te dai batuta niciodata daca stii ca poti.

7 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Imi pare sincer rau, dar cred ca este bine sa ramai pieton, daca nu ai indemanare sa conduci, in loc sa omori pe cineva, vreodata.
Asta este, permisul de soferie nu-i o asa mare necesitate, ca-n Romania sunt autobuze, la orice colt de strada.

| oz_1736 a răspuns:

Altii dau de 5/6 ori. Faci ce vrei

| Andr9385929444 a răspuns:

Hei,nu te da bătută! Sunt persoane care pica de mai multe ori decât tine. Cunosc un baiat de vârsta cu mine care s-a apucat de școala, a dat traseul de o grămada de ori, ii expirase și școala și peste 2 ani s-a apucat iar și l a picat iar de 2 ori apoi l a luat. Nu înseamnă neaparat ca pățești și tu la fel, ideea e sa nu te dai bătută pentru ca sunt persoane in situații mai nasoale decât tine.

| bymhyt a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost trebuie sa mai exersezi putin si al vei lua nu te descuraja

| ionutx02 a răspuns:

Daca te duce gandul ca nu o sa reusesti vreodata sa treci examenul, asa nu merge. Crezi in tine! Stiu persoane care au picat de vreo 3 ori, dupa au trecut.