| Luigi_Iaurum_1995 a întrebat:

Am un buget de 3000€ și vreau sa îmi cumpăr o mașina SH și as vrea sa aleg între un audi A4 sau vw Passat! De la 2003 in sus!
Ce îmi recomandați?

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Un Logan este cel mai nimerit!
Ca la banii astia nu poti lua decat o vechitura de Audi sau VW si nu merita sa o cumperi azi si de maine sa incepi s abagi inca pe atat in ea, ca incep sa-i pice piesele, necesitand repartii.
Cat esti sarac, nu cumperi lucruri tata de uzate ca sa te bani si mai mult in datorii, ci cumperi ceva mai nou cu acceasi bani, la fel de bun, dar alegerea fiind inteleapta.

| Luigi_Iaurum_1995 explică (pentru Jassmina):

Este și loganul, dar mai aștept, mai bine lucrez 2 luni și plus cu ce o sa mă mai ajute mama, ajung la 5000€! Poate găsesc ceva mai bun la banii aia.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce tare... ai 3000 euro si vrei Audi?

| Luigi_Iaurum_1995 explică (pentru suntserios):

Sunt 14/15 ani de când a, apărut acel model și cant crezi ca tine prețul ridicat? si dacă nu știi sa dai un răspuns nu mai comenta

| suntserios a răspuns (pentru Luigi_Iaurum_1995):

Ai 3000 euro si vrei o marca premium veche de 15 ani? Si mai bine... nu pricep acest mod de gandire. Ai un buget foarte mic si vrei o masina care costa foarte mult la intretinere din cauza marcii si a vechimii

| DavidoffUser a răspuns:

Tare!
Ma gandesc ca vrei sa fie si fiabila in banii astia, sa consume putin si sa "TRAGA NENE ".
Ia-ti un golf 4 benzina care a fost ingrijit, pune-i gpl si ai grija de el.

| Mak99 a răspuns:

In nici un caz Logan SH, doar nou daca vrei sa-ti iei, desi cel mai ieftin este destul de chel la dotari. Daca aduni 5000 euroi si ai timp, da tu o fuga pana-n "Jermanica" si ia-ti de acolo ceva, macar stii pe ce dai banii.Sa nu iei de la turci, sarbi, croati, daca poti ia de la neamt din autohause.Te costa maxim 500 euroi drumul dus, actele acolo/numerele rosii pe o luna, rovinietele din Austria si Ungaria, cazarea mancarea pe doua trei zile.Vezi sa-ti iei vesta reflectorizanta din benzinarie daca nu ai in masina, de obicei este doar trusa de prim ajutor.La intoarcere cand intri in tara opreste-te la un Petrom sa-ti faci rovinieta pentru o luna pe Romania, daca intri pe Arad, evita "coloratii" din apropiere de vama, care te abordeaza.Eu asa mi-am luat de cativa ani si urmeaza sa o schimb cred ca anul viitor. Daca ai cu cine merge e de preferat, daca stie si limba e mai bine happy. nemtii sunt conservatori, dar merge si pe engleza.Macar stii cati km are si cum se prezinta. Drumuri bune!

| Daniel9951651 a răspuns:

Salut eu ti-as recomanda un volvo s40