| Ruxandraaaaaa a întrebat:

Bună! Soțul meu a dus anul trecut în vara masina cu volan pe dreapta în România, dar nu a inmatriculat-o. Acum când mergem în țară, vrea sa folosească mașina, credeți ca vom avea probleme? Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Inca nu-s interzise dar sunt la un pas sa fie. Era un proiect legislativ care era in parlament. Eu sugerez sa o vindeti cat de repede puteti pentru ca nu are rost sa va treziti peste noapte ca sunt interzise si sa ramaneti cu ea in curte...de vandut nu o mai vindeti nimanui atunci.

| SmartASS123 a răspuns:

Soțul tău a adus o mașină cu volan pe dreapta în România și nu a înmatriculat-o, atunci a încălcat legea. Aceasta poate duce la o serie de probleme și consecințe neplăcute, cum ar fi amenzi, confiscarea mașinii sau chiar pedepse penale.

În plus, conducerea unei mașini cu volan pe dreapta pe drumurile publice din România poate fi extrem de periculoasă și poate pune în pericol nu doar viața ta, ci și a celorlalți participanți la trafic. Din acest motiv, conducerea unei astfel de mașini poate fi considerată o infracțiune.

În concluzie, îți recomand să îți îndrumi soțul să înmatriculeze mașina conform legii și să nu mai incalce aceste reguli în viitor. Nu numai că va evita posibilele probleme și consecințe neplăcute, dar va face și un serviciu societății prin respectarea legilor și regulilor care au fost stabilite pentru a proteja pe toată lumea.

| anonim1920 a răspuns:

Buna.Da